micul dictator arata fata adevarata a unor politruci cum ar fi: Laszlo Borbely, Gyorgy Ervin, Emil hop poc Boc, Marcel Hoara (Bocul de la Gorj, pixuletele topi-top, ciumpilica-tiriplica, politicianul de matineu), Attila Korodi, Livache Negoita, George Scripcaru, Raduly Robert, Antal Arpad, Sorin Oprescu, Virginia Stefanica, Nicolae Nemirschi, Radu Mazare etc

miercuri, 24 februarie 2010

Urmare sentintei CEDO in cazul Albert Almos, primarul PCM din Targu Secuiesc vrea sa dea jos drapelul national al Romaniei de pe primarie!

Primarul municipiului Targu Secuiesc, Racz Karoly, intentioneaza sa indeparteze drapelul national al Romaniei de pe sediul primariei, conform unui articol aparut ieri, 23 februarie, in publicatia de limba maghiara Szekely Hirmondo.
Karoly a luat aceasta decizie dupa ce fostul primar al municipiului Sfantu Gheorghe, senatorul UDMR Albert Almos, a castigat la CEDO procesul intentat Romaniei in urma unei amenzi primite pentru ofense aduse insemnelor nationale dupa ce acesta a indepartat drapelul national al Romaniei de pe sediul primariei Sfantu Gheorghe.
Karoly este de parere ca sentinta CEDO confirma faptul ca fapta comisa de Almos nu este ilegala si ca atare el va indeparta drapelul national al Romaniei de pe primarie, intocmai ca si Albert Almos.
Karoly sustine ca a mutat de mai multa vreme drapelul national al Romaniei pe turla primariei tocmai pentru ca acesta sa nu mai fie amplasat pe frontispiciul primariei, dar ca intentioneaza sa-l indeparteze de tot pentru ca legea nu il obliga sa arboreze drapelul, conform sentintei CEDO pe care o invoca. "Daca nu e obligatoriu atunci il dam jos", afirma Karoly.
Mai mult, Karoly afirma ca a identificat in oras, cu ajutorul organizatiei "Miscarea celor 64 de comitate" (n.m. - cele 64 de comitate ale Ungariei Mari!) mai multe inscriptii in limba romana si ca intentioneaza inlocuirea sau combinarea lor cu cele in limba maghiara, inclusiv cele de pe stalpii de electricitate care avertizeaza pericolul de electricitate.

Vezi si http://www.napocanews.ro/2008/10/primarul-racz-karoly-monument-al-sovinismului-maghiar.html
http://tanasadan.blogspot.com/2010/02/urmare-sentintei-cedo-in-cazul-albert.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu