micul dictator arata fata adevarata a unor politruci cum ar fi: Laszlo Borbely, Gyorgy Ervin, Emil hop poc Boc, Marcel Hoara (Bocul de la Gorj, pixuletele topi-top, ciumpilica-tiriplica, politicianul de matineu), Attila Korodi, Livache Negoita, George Scripcaru, Raduly Robert, Antal Arpad, Sorin Oprescu, Virginia Stefanica, Nicolae Nemirschi, Radu Mazare etc

miercuri, 24 februarie 2010

Primarul UDMR Antal Arpad scuipa pe memoria eroilor neamului: drapelul secuiesc in locul drapelului national al Romaniei!

Primitivismul in gandire al primarului UDMR din Sfantu Gheorghe, Antal Arpad, il impiedica pe aceasta sa inteleaga ce anume spune sentinta CEDO in cazul Albert Almos vs. Romania, recent pronuntata.
CEDO nu infirma nicidecum amenda primita de fostul primar Albert Almos pentru ofense aduse Statului Roman ci recunoaste doar ca fostul primar nu a avut parte de un proces echitabil in ceea ce priveste procedura prin care acesta a atacat procesul verbal al amenzii.

Fidel provocarilor la conflicte interetnice, primarul Antal Arpad, fost deputat UDMR, mai lanseaza o provocare iredentist sovina: vrea sa inlature drapelul national al Romaniei de pe turla primariei. Acest drapel are o insemnatate istorica deosebita, fiind arborat de catre Armata Romana eliberatoare, Sfantu Gheorghe fiind primul oras eliberat de sub ocupatia hortysta a Austro-Ungariei in 1944. Sa afirmi ca in locul lui ai vedea mai bine drapelul secuiesc recent adoptat ca si drapel al orasului nu este doar un scuipat pe memoria ostasilor romani cazuti la datorie pentru eliberarea orasului dar si o dovada (a cata oare!) ca provocarile UDMR nu se vor opri curand. Din contra, aceste provocari devin din ce in ce mai jignitoare si urmaresc un singur scop: declansarea luptei armate pentru obtinerea autonomiei teritoriale pe criterii etnice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu