micul dictator arata fata adevarata a unor politruci cum ar fi: Laszlo Borbely, Gyorgy Ervin, Emil hop poc Boc, Marcel Hoara (Bocul de la Gorj, pixuletele topi-top, ciumpilica-tiriplica, politicianul de matineu), Attila Korodi, Livache Negoita, George Scripcaru, Raduly Robert, Antal Arpad, Sorin Oprescu, Virginia Stefanica, Nicolae Nemirschi, Radu Mazare etc

joi, 11 februarie 2010

Tupeu nesimtit al presedintelui UDMR Sfantu Gheorghe, Antal Arpad: "...de facto în secuime limba maghiară este limbă oficială, vrem si de iure"

Presedintele UDMR Sfantu Gheorghe, primarul Antal Arpad, a declarat azi presei ca limba maghiara este oficiala in "secuime", dar este doar de facto, pe cand UDMR doreste ca limba maghiara sa fie oficiala si de iure.
Aceasta declaratie este facuta de primarul care nu are niciun roman angajat in instutia pe care o pastoreste vremelnic si care i-a amenintat pe romanii din Covasna si Harghita cu soarta sarbilor din Kosovo.
Adica ce vrea Antal sa zica este ca UDMR isi doreste sa poata epura etnic zona de romani prin lege. Antal recunoaste asadar ca UDMR ii epureaza etnic pe romani dar ar fi si mai bine daca ar putea sa o faca cu patalama la mana...
Continuare: http://tanasadan.blogspot.com/2010/02/tupeu-nesimtit-al-presedintelui-udmr.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu