micul dictator arata fata adevarata a unor politruci cum ar fi: Laszlo Borbely, Gyorgy Ervin, Emil hop poc Boc, Marcel Hoara (Bocul de la Gorj, pixuletele topi-top, ciumpilica-tiriplica, politicianul de matineu), Attila Korodi, Livache Negoita, George Scripcaru, Raduly Robert, Antal Arpad, Sorin Oprescu, Virginia Stefanica, Nicolae Nemirschi, Radu Mazare etc

joi, 11 februarie 2010

Pe modelul lui Stalin, Senatul Romaniei reinfiinteaza Regiunea Autonoma Maghiara

Considerat o tradare fara precedent a intereselor nationale romanesti, proiectul UDMR, de reorganizare a regiunilor de dezvoltare, a trecut ieri, 10 februarie, prin adoptare tacita, de plenul Senatului, transmite Romanian Global News.

Cu toate ca Proiectul de lege iniţiat de 31 de parlamentari UDMR a primit aviz negativ sau de respingere din partea tuturor comisiilor care l-au examinat, iar Guvernul României a scris, în punctul său de vedere, că nu-l susţine, aducand argumente inclusiv din legislaţia Uniunii Europene, printr-o complicitate ce frizeaza tradarea, Senatul a adoptat proiectul iredentist maghiar.
Proiectul va merge acum la Camera Deputatilor care este camera decizionala. Intr-o scrisoare publica adresata fortelor politice romanesti din Camera Deputatilor, Fundatia Nationala pentru Romanii de Pretutindeni (FNRP) face apel la responsabilitate cerand partidelor politice romanesti ca indiferent de ce le desparte, atunci cand este vorba de interesul national romanesc, sa prevaleze in fata oricaror alte angajamente politicianiste sau deosebiri ideologice.

"Asa cum Parlamentul Romaniei a demonstrat ca serveste interesul national si in respingerea Legii minoritatilor, pusa din nou pe tapet de catre extremismul maghiar, cerem partidelor politice romanesti din Camera Deputatilor sa dea dovada de responsabilitate si sa respinga revenirea in actualitate a unei creatii staliniste care trezesc inca amintiri dureroase romanilor din Covasna, Harghita si Mures. Formele institutionale pe care extremismul maghiar le pune pe piata publica romaneasca ascund aceleasi reflexe de segregare etnica care au caracterizat masacrele de la Ip si Traznea. Poleiala europeana pe care liderii extremismului maghiar o recita pe la diverse televiziuni ia forma unor mentalitati de grofi, atunci cand ajung in judetele Covasna, Harghita si Mures, iar singura lor forma de dialog devine dictatul si asimilarea celor care nu sunt ca ei", se arata in scrisoarea publica, adresata de catre Fundatia Nationala pentru Romanii de Pretutindeni, partidelor romanesti din Camera Deputatilor. Pentru ca proiectul adoptat tacit de Senat ar putea afecta securitatea nationala, FNRP cere ca CSAT sa verifice daca prin adoptarea acestuia nu se incalca Constitutia si daca complicitatile care au facut posibila adoptarea unui asemenea proiect nu aduc atingere sigurantei nationale. Foto: Wikipedia, Sursa: Romanian Global News

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu