micul dictator arata fata adevarata a unor politruci cum ar fi: Laszlo Borbely, Gyorgy Ervin, Emil hop poc Boc, Marcel Hoara (Bocul de la Gorj, pixuletele topi-top, ciumpilica-tiriplica, politicianul de matineu), Attila Korodi, Livache Negoita, George Scripcaru, Raduly Robert, Antal Arpad, Sorin Oprescu, Virginia Stefanica, Nicolae Nemirschi, Radu Mazare etc

luni, 15 februarie 2010

Dupa patru ani de sicane ale UDMR, Arhiepiscopia Covasnei si Harghitei castiga cladirea Bancii Nationale din Sfantu Gheorghe!

Dupa un proces care a durat aproape patru ani de zile Arhiepiscopia Covasnei si Harghitei a castigat in instanta dreptul de folosinta asupra cladirii in care a functionat Banca Nationala a Romaniei in Sfantu Gheorghe.
Cladirea a fost data in folosinta Episcopiei, pe atunci, de catre Guvernul Nastase in anul 2004, in ultima sedinta de guvern.
Noul Guvern, Tariceanu, a dat o noua hotarare de guvern, la interventia lui Marko Bela, prin care cladirea trecea in proprietatea Consiliului Judetean Covasna (adica in proprietatea administratiei iredentist-sovine a UDMR).
Episcopia a actionat in judecata CJ Covasna si Guvernul Romaniei avand castig de cauza, in detrimentul intereselor UDMR din Covasna care ar fi vrut cladirea in proprietatea CJ. Intr-un mod cat se poate de halucinant, Arhiepiscopia Covasnei si Harghitei s-a judecat cu Guvernul Romaniei pentru ca o cladire sa ramana in proprietatea Statului Roman. In acest moment dupa sentinta Inaltei Curti de Casatie si Justitie, cladirea cu pricina este in proprietatea Statului Roman, in administrarea Ministerului Culturii si in folosinta Bisericii Ortodoxe Romane prin Arhiepiscopia Covasnei si Harghitei.
Detalii pe Agerpres

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu