micul dictator arata fata adevarata a unor politruci cum ar fi: Laszlo Borbely, Gyorgy Ervin, Emil hop poc Boc, Marcel Hoara (Bocul de la Gorj, pixuletele topi-top, ciumpilica-tiriplica, politicianul de matineu), Attila Korodi, Livache Negoita, George Scripcaru, Raduly Robert, Antal Arpad, Sorin Oprescu, Virginia Stefanica, Nicolae Nemirschi, Radu Mazare etc

vineri, 12 februarie 2010

Dan Manolachescu, specialistul in castrat scroafe si presedinte al PD-L Sfantu Gheorghe, uns membru al Comisiei de denumiri a judetului Covasna!

Specialistul in castrat scroafe si epilat fudulii de taur, il numesc aici pe domnul veterinar Dan Manolachescu (foto), presedintele PD-L Sfantu Gheorghe, a fost uns membru al Comisiei de atribuire sau schimbare de denumiri a judetului Covasna prin semnatura prefectului judetului Covasna, ex UDMR-istul Gyorgy Ervin.
Astfel, prefectul Gyorgy Ervin nu a astept bine sa se usuce cerneala pe ordinul de numire a domniei sale in functia de prefect al judetului Covasna ca a si trecut la schimbarea componentei celor doua comisii aflat in subordinea sa. Care a fost criteriul folosit in schimbarea componentei comisiilor? Raspuns: exclusiv criteriul etnic; Ervin i-a dat afara pe toti romanii care nu i-au convenit.
Numirea lui Dan Manolachescu ca membru in una din cele doua comisii este fara doar si poate de un penibil fara cuvinte. Prefectul Gyorgy Ervin i-a dat afara pe doctorul in sociologie Ioan Lacatusu si pe profesorul de istorie Stancu Vasile, amandoi cu o experienta de zeci de ani in specializarile lor si l-a numit membru in comisie pe Manolachescu, a carui formatie de baza este de veterinar, ajuns peste noapte specialist in relatii publice si comunicare.
Numirea veterinarului Dan Manolachescu in aceasta comisie este si profund ilegala deoarece legea pe care carora functioneaza aceste comisii, Ordonanta nr. 63/2002, spune clar la art. 3 "(2) Comisia de atribuire de denumiri este formata din 5 membri, specialisti din domeniile istoriei, etnografiei, geografiei, lingvisticii sau artei, din care un presedinte si un vicepresedinte.(3) Componenta nominala a comisiei de atribuire de denumiri se stabileste prin ordin al prefectului". Asadar, cunostintele in domeniul reproducerii la maimute nu ii sunt suficiente domnului Manolachescu pentru a face parte din aceasta comisie.
Sunt sigur insa ca singurul motiv pentru care "romanul" Dan Manolachescu a fost numit membru al acestei comisii este dat de faptul ca Manolachescu este coleg de premiu Julianus cu Eva Maria Barki, persoana non grata in Romania pentru mai multi ani (pentru necunoscatori, Premiul Julianus se acorda anual de catre comunitatea maghiara din Romania acelor personalitati care lupta pentru autonomia teritoriala pe criterii etnice a maghiarilor din Covasna si Harghita).

Pentru conformitate radau mai jos copii ale documentelor care reflecta epurarea etnica a romanilor din Covasna, la care domnul prefect Gyorgy Ervin lucreaza cu spor inca din prima zi de manadat in fruntea prefecturii...
Adresa Tanasa Dan Component A Comisiilor de Denumiri

Ordinul prefectului Gyorgy Ervin, fost membru UDMR, din data de 15 ianuarie 2010 privind componenta Comisiei de atribuire sau schimbare de denumiri a judetului Covasna.



Ordinul semnat de fostul prefect al judetului Covasna, Codrin Munteanu, la data de 18 februarie 2009 privind componenta aceleiasi comisii.


Ordinul prefectului Gyorgy Ervin, fost membru al UDMR, din data de 13 ianuarie 2010 privind componenta comisiei judetene Covasna privind analizarea proiectelor de stema ale judetului Covasna si a municipiilor, oraselor si comunelor din judetul Covasna.



Componenta aceleiasi comisii la data de 30 martie 2009, dupa ordinul semnat de prefectul de la acea data, Codrin Munteanu.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu