micul dictator arata fata adevarata a unor politruci cum ar fi: Laszlo Borbely, Gyorgy Ervin, Emil hop poc Boc, Marcel Hoara (Bocul de la Gorj, pixuletele topi-top, ciumpilica-tiriplica, politicianul de matineu), Attila Korodi, Livache Negoita, George Scripcaru, Raduly Robert, Antal Arpad, Sorin Oprescu, Virginia Stefanica, Nicolae Nemirschi, Radu Mazare etc

duminică, 7 februarie 2010

Autoritatile din Covasna si Harghita vor un “minister al turismului” in Secuime

Programele comune pentru Covasna si Harghita pentru anul 2010 prevad infiintarea unei agentii turistice pentru cele doua judete, care sa functioneze ca un “minister al turismului in Secuime”.

Presedintele Consiliului Judetean Harghita (CJ), Borboly Csaba, a declarat, joi, in cadrul unei conferinte de presa comuna cu autoritatile din Covasna, ca aceasta agentie turistica ar fi ca un fel de minister al turismului in Secuime, care sa promoveze zona.


Borboly a spus ca, desi aici sunt mai multe locuri de cazare decat pe Valea Prahovei si multi oameni au investit pentru a le oferi turistilor conditii bune, aceste locuri sunt ocupate in general in perioada sarbatorilor si nu sunt suficient promovate.

In plus, zona dispune de numeroase arii protejate si de multe obiective monumente istorice, de munti, de ape minerale si de multe alte lucruri care ar putea atrage turisti.

“Sunt foarte multe lucruri despre care nu se stie si ar trebui promovate. In cadrul acestei agentii, am participa la targuri nationale si internationale, am edita materiale si brosuri de promovare comune. Am facut inclusiv un filmulet de patru minute pe care vrem sa il promovam”, a spus Borboly.

Autoritatile din cele doua judete intentioneaza sa introduca si un “card secuiesc” prin care sa ofere diverse facilitati care sa ajute la promovarea turismului si care sa atraga cat mai multi vizitatori in zona.

Sursa: Ziare.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu