micul dictator arata fata adevarata a unor politruci cum ar fi: Laszlo Borbely, Gyorgy Ervin, Emil hop poc Boc, Marcel Hoara (Bocul de la Gorj, pixuletele topi-top, ciumpilica-tiriplica, politicianul de matineu), Attila Korodi, Livache Negoita, George Scripcaru, Raduly Robert, Antal Arpad, Sorin Oprescu, Virginia Stefanica, Nicolae Nemirschi, Radu Mazare etc

vineri, 5 februarie 2010

EPURAREA ETNICA A ROMANILOR DIN COVASNA: Biblioteca Judeteana Covasna are blog...exclusiv in limba maghiara!

Biblioteca Judeteana Covasna, institutie publica aflata in subordinea Consiliului Judetean Covasna are, conform pagini de internet a CJ Covasna, un blog care functioneaza de prin 2007.
Cum era si firesc, limba in care este redactat acest blog, care se vrea un fel de pagina oficiala de internet a unei institutii publice din Romania, este exclusiv limba maghiara.
Sovinismul si lipsa celui mai elementar bun simt al conducerii Bibliotecii Judetene Covasna reiese si din faptul ca afisele prin care se anunta diferite evenimente organizate de catre aceasta institutie sunt redactate exclusiv in limba maghiara, cum apare de exemplu cel de mai jos. Cunoastem cu totii faptul ca Biblioteca Judeteana nu organizeaza nimic pentru romanii din judet, insa conducerea bibliotecii nici macar nu incearca sa ascunda dispretul pe care il are fata de romani sau fata de Romania. Stiri, anunturi, afise, linkuri toate exclusiv in limba maghiara...
La fel ca si Casa de Cultura Municipala, al carei site web era redactat exclusiv in limba maghiara pana cand am sesizat acest lucru autoritatilor locale, si Biblioteca Judeteana Covasna este o institutie publica, finantata deci din bani publici, care are angajati exclusiv maghiari, desfasoara activitati exclusiv pentru maghiari si doar in limba maghiara!

Blogul Bibliotecii Judetene Covasna functioneaza la adresa http://konyvtarunk.blogspot.com/
Sursa: http://tanasadan.blogspot.com/2010/02/epurarea-etnica-romanilor-din-covasna_05.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu