micul dictator arata fata adevarata a unor politruci cum ar fi: Laszlo Borbely, Gyorgy Ervin, Emil hop poc Boc, Marcel Hoara (Bocul de la Gorj, pixuletele topi-top, ciumpilica-tiriplica, politicianul de matineu), Attila Korodi, Livache Negoita, George Scripcaru, Raduly Robert, Antal Arpad, Sorin Oprescu, Virginia Stefanica, Nicolae Nemirschi, Radu Mazare etc

marți, 16 februarie 2010

Dupa ce a fost amendat pentru ofense aduse Statului Roman, senatorul UDMR Albert Almos castiga la CEDO procesul impotriva Statului Roman!

Senatorul UDMR Albert Almos, fost primar al municipiului Sfantu Gheorghe, a castigat azi, prin sentinta Curtii Europene a Drepturilor Omului, procesul intentat Statului Roman in septembrie 2003.
CEDO a constat incalcarea articolului 6 a Conventiei Europene a Drepturilor Omului, referitoare la un proces echitabil intr-o perioada de timp rezonabila. Statul Roman este obligat astfel, daca sentinta devine definitiva, sa ii plateasca senatorului 2755 euro daune materiale, 2000 euro daune morale si 2000 euro cheltuieli de judecata.
Important de precizat este faptul ca CEDO nu s-a pronuntat asupra fondului problemei acestui caz. Almos fusese amendat in anul 2002 de catre Prefectura Covasna pentru ofense aduse Statului Roman prin indepartarea drapelului national de pe cladirea primariei din Sfantu Gheorghe, pe care Almos o pastorea la acea data. Cu alte cuvinte CEDO nu s-a pronuntat cu privire la vinovatia lui Almos in ceea ce priveste ofensele aduse Statului Roman. Decizia CEDO pronunta azi o puteti gasi aici si aici.
Foto: Mediafax



Update: cum era de asteptat mi se confirma faptul ca procesul prin care Albert Almos a cerut anularea procesului verbal al amenzii a durat foarte mult timp tocmai datorita avocatului lui Almos care a apelat la cereri repetate si cai extraordinare in timpul procesului. Mai mult, din informatiile pe care le detin, reprezentantul Ministerului Afacerilor Externe nu a solicitat relatii la Prefectura Covasna!

Sursa: Dan Tanasa http://tanasadan.blogspot.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu