micul dictator arata fata adevarata a unor politruci cum ar fi: Laszlo Borbely, Gyorgy Ervin, Emil hop poc Boc, Marcel Hoara (Bocul de la Gorj, pixuletele topi-top, ciumpilica-tiriplica, politicianul de matineu), Attila Korodi, Livache Negoita, George Scripcaru, Raduly Robert, Antal Arpad, Sorin Oprescu, Virginia Stefanica, Nicolae Nemirschi, Radu Mazare etc

vineri, 12 februarie 2010

EPURAREA ETNICA A ROMANILOR DIN COVASNA: un doctor in sociologie si un profesor de istorie inlocuiti cu un laureat al premiului Julianus!

Prefectul UDMR Gyorgy Ervin a trecut deja la punerea in aplicare a programului UDMR de epurare etnica a romanilor din judetul Covasna si a semnat inca din ianuarie ordinele de schimbare pe criterii etnice a componentei comisiilor de atribuire de denumiri si pentru aprobarea stemelor judetului Covasna.
Pe criteriul evident etnic, Gyorgy Ervin i-a indepartat din comisii pe doctorul in sociologie Ioan Lacatusu (foto stanga), fost director al Directiei Judetene Covasna a Arhivelor Nationale, si pe profesorul de istorie Vasile Stancu (foto dreapta), ambii cu o experienta de zeci de ani in domenii lor.
Cei doi au fost inlocuiti, printre altii, si de catre Dan Manolachescu, presedintele PD-L Sfantu Gheorghe, un apropiat al primarului Antal Arpad si laureat al Premiului Julianus, oferit de catre comunitatea maghiara din Romania pentru faptul ca promoveaza idealurile autonomiei maghiare din Transilvania.

Reproduc aici componenta Comisiei de atribuire sau schimbare de denumiri a judetului Covasna dupa ce prefectul Gyorgy Ervin a facut schimbari in ianuarie 2010.

Componenta aceleiasi comisii inaintea schimarilor pe criterii etnice efectuate de prefectul Gyorgy Ervin.


Dan Tanasa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu