micul dictator arata fata adevarata a unor politruci cum ar fi: Laszlo Borbely, Gyorgy Ervin, Emil hop poc Boc, Marcel Hoara (Bocul de la Gorj, pixuletele topi-top, ciumpilica-tiriplica, politicianul de matineu), Attila Korodi, Livache Negoita, George Scripcaru, Raduly Robert, Antal Arpad, Sorin Oprescu, Virginia Stefanica, Nicolae Nemirschi, Radu Mazare etc

duminică, 28 februarie 2010

Laszlo Borbely pune gaz in relatiile dintre UDMR si PDL asmutind Garda de Mediu impotriva lui Dorin Florea primarul Targu Muresului!

http://2.bp.blogspot.com/_CrWRRcsvSx4/SDPhZDd8blI/AAAAAAAAAkk/3Krrp6NWbQw/s400/dorin+florea.jpgLaszlo Borbely pune gaz in relatiile dintre UDMR si PDL asmutind Garda de Mediu impotriva lui Dorin Florea primarul Targu Muresului!


Marele politician roman de etnie maghiara Laszlo Borbely, umilit in 2008 la alegerile pentru Primaria Targu Muresului de Dorin Florea, candidat PDL (Laszlo Borbely 44,86%, Dorin Florea 52,52%) are acum ocazia sa se razbune pe Florea din postura de ministru al mediului.

Astfel, intr-una din recentele Sedinte de Colegiu ale Ministerului Mediului si PADURILOR, Borbely a mustrat seful Garzii Nationale de Mediu cu privire la amenzile pe care Garda ar trebui sa le dea primarilor. Exemplul de la care nu s-a putut abtine Borbely este chiar Dorin Florea primarul Targu Muresului care l-a invins pe Borbely in alegerile locale din 2008.

Asadar, domnule Florea, sunteti pe lista scurta cu razbunari a domnului Borbely!

Sa vedem daca va ia in suturi si Garda de Mediu…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu