micul dictator arata fata adevarata a unor politruci cum ar fi: Laszlo Borbely, Gyorgy Ervin, Emil hop poc Boc, Marcel Hoara (Bocul de la Gorj, pixuletele topi-top, ciumpilica-tiriplica, politicianul de matineu), Attila Korodi, Livache Negoita, George Scripcaru, Raduly Robert, Antal Arpad, Sorin Oprescu, Virginia Stefanica, Nicolae Nemirschi, Radu Mazare etc

miercuri, 17 februarie 2010

Ameninţat cu moartea pentru că a reclamat adoptarea drapelului secuiesc ca steag al judeţului Harghita

Ameninţat cu moartea pentru că a reclamat adoptarea drapelului secuiesc ca steag al judeţului Harghi
Cetăţeanul din Sfântu-Gheorghe care a reclamat Consiliul Judeţean (CJ) Harghita la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD), după ce a adoptat steagul secuiesc ca steag al judeţului, afirmă că a fost ameninţat cu moartea pe paginile mai multor publicaţii şi pe bloguri, transmite corespondentul ', CAPTION, 'Romanian Global News',BELOW,RIGHT, WIDTH, 300, FGCOLOR, '#CCCCFF', BGCOLOR, '#333399', TEXTCOLOR, '#000000', CAPCOLOR, '#FFFFFF', OFFSETX, 10, OFFSETY, 10);" onmouseout="return nd();">Romanian Global News din Harghita.

Aceste ameninţări vin în urma comunicatului de presă dat publicităţii, la sfârşitul săptămânii trecute, în limba maghiară, de către preşedintele CJ Harghita, Borboly Csaba, ca reacţie la cele reclamate - afirmă pe blogul său Dan Tănasă, cel care a reclamat CJ Harghita la CNCD.
„În urma comunicatului de presă dat publicităţii în limba maghiară de către preşedintele CJ Harghita, Borboly Csaba, primesc tot mai multe ameninţări cu moartea din partea conaţionalilor maghiari. Comunicatul lui Borboly vine după ce am sesizat drapelul judeţului Harghita la CNCD. Borboly a publicat comunicatul cu pricina chiar pe pagina sa personala", scrie Dan Tănasă.
Dan Tănasă acuză portalul www.szekelyhon.ro, care găzduieşte un articol pe această temă şi postează comentariile în care este ameninţat cu moartea. „Portalul postează fără probleme comentariile în care sunt ameninţat cu moartea sau sunt comparat cu Hitler sau Stalin", precizează Dan Tănasă.


Ca urmare a ameninţărilor la adresa cetăţeanului din Sfântu-Gheorghe, senatorul de Ilfov Iulian Urban a formulat, luni, o interpelare, prin care solicită ANCOM şi DIICOT să demareze o anchetă în acest sens, se arată pe pagina de Internet a senatorului. (Şt. P.)

Sursa: Romanian Global News http://www.rgnpress.ro/content/view/41707/1/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu