micul dictator arata fata adevarata a unor politruci cum ar fi: Laszlo Borbely, Gyorgy Ervin, Emil hop poc Boc, Marcel Hoara (Bocul de la Gorj, pixuletele topi-top, ciumpilica-tiriplica, politicianul de matineu), Attila Korodi, Livache Negoita, George Scripcaru, Raduly Robert, Antal Arpad, Sorin Oprescu, Virginia Stefanica, Nicolae Nemirschi, Radu Mazare etc

miercuri, 17 februarie 2010

Dupa ce i-a dat moca 4900 mp amicului sau Horia Kraus, Antal Arpad vrea terenurile si cladirile Armatei Romane!

Primarul Antal Arpad, presedintele UDMR Sfantu Gheorghe, a descoperit in sfarsit motivul pentru care orasul pe care il pastoreste (fara legatura cu veterinarul Manolachescu!) este raiul magazinelor second-hand cu boarfe din import: terenurile si cladirile Armatei Romane.
Sfantu Gheorghe nu se poate dezvolta economic pentru ca spiritul de latifundiar al sovinului Antal Arpad nu poate fi valorificat la maximum. Raul cel mare vine, cum altfel, tot de la romani, care ai dracului nu vor sa-i dea lui Antal terenurile si cladirile armetei pe care le tin degeaba.
Arpi e convins si acum ca predecesorul sau, Albert Almos, a glumit atunci cand a zis ca a inchis portile orasului de teama dezvoltarii economice necontrolate care ar fi atras romanii in zona si astfel ar fi imputit mirosul orasului plin de adieri blande de secui. UDMR e mult prea ocupat sa-i goneasca pe romani din zona, de unde sa se mai ocupe si de dezvoltare economica. Si ca sa nu cumva sa-i vina rau stomacului sau de secui venetic, Arpi nu pronunta cuvantul "Ministerul Apararii Nationale", preferand sa afirme ca el vrea terenurile si cladirile inapoi de la "armata". Pe astea cui vrei sa i le dai moca Arpi? Lui Guruianu? Sau lui Joos?

Sursa: Dan Tanasa http://tanasadan.blogspot.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu