micul dictator arata fata adevarata a unor politruci cum ar fi: Laszlo Borbely, Gyorgy Ervin, Emil hop poc Boc, Marcel Hoara (Bocul de la Gorj, pixuletele topi-top, ciumpilica-tiriplica, politicianul de matineu), Attila Korodi, Livache Negoita, George Scripcaru, Raduly Robert, Antal Arpad, Sorin Oprescu, Virginia Stefanica, Nicolae Nemirschi, Radu Mazare etc

marți, 11 mai 2010

Ministrul Laszlo Borbely angajeaza consilieri de afaceri europene cu 3000 si 5000 lei… care criza, unde, nu la Ministerul Mediului!

Ministrul Laszlo Borbely s-a gandit sa vina in sprijinul restrictiilor bugetare promovate de Boc si Basescu si sa mai taie din cheltuieli!

Astfel, Borbely a marit numarul de consilieri (maghiari desigur) a marit numarul de directii si a impus ca directori respectiv directori generali pupile discriminate din Tinutul Secuiesc….

Mai nou s-a dat startul la angajari in directii!

Ultimele angajari in prag de restructurare sunt doua posturi de consilieri de afaceri europene cu salarii in general intre 3000 si 5000 lei…

Pentru detalii va rugam sa accesati siteul Ministerului Mediului si Padurilor:

http://www.mmediu.ro/alte_informatii/angajari.htm

12 - 13 mai 2010 consilier pentru afaceri europene Direcţia Generală Juridică
12 - 13 mai 2010 consilier pentru afaceri europene Direcţia Relaţii Externe şi Protocol

Felicitari d-le politruc Laszlo Borbely!

2 comentarii:

  1. Super. Guvernul duduie de "competenti"!

    RăspundețiȘtergere
  2. Incercand sa trec peste aceste informatii si totusi, cu mare greutate reusesc, incerc sa-i atrag atentia acestui individ, Laszlo Borbely, unul dintre cei care se afla la carma acestei tari, ca aici se vorbeste limba romana si cum suntem dati afara, noi cei care dorim un loc de munca si nu suntem acceptati daca nu cunoastem limba patronului, chiar daca acesta isi desfasoara afacerea in tara noastra, suntem dati afara.
    In acest caz, Laszlo Borbely merita sa plece la un curs de limba romana si sa ne lase cu ignoranta vizibila de care da dovada, de parca suntem un neam care merita sa-l ascultam cu nervii la maxim si daca se poate sa-i facem si niste plecaciuni, pentru ca ii place sa creada ca este cu mult peste acest popor.
    Dute Laszlo Borbely si poti sa iei cu tine si restul de teapa ta si vorbiti pe limba voastra nestingheriti dar nu va bateti joc cu ignoranta voastra.

    RăspundețiȘtergere