micul dictator arata fata adevarata a unor politruci cum ar fi: Laszlo Borbely, Gyorgy Ervin, Emil hop poc Boc, Marcel Hoara (Bocul de la Gorj, pixuletele topi-top, ciumpilica-tiriplica, politicianul de matineu), Attila Korodi, Livache Negoita, George Scripcaru, Raduly Robert, Antal Arpad, Sorin Oprescu, Virginia Stefanica, Nicolae Nemirschi, Radu Mazare etc

marți, 16 februarie 2010

Sentinta definitiva si irevocabila a Inaltei Curti de Casatie si Justitie confirma: Tamas Sandor, presedintele CJ Covasna, discrimineaza romani!

Inalta Curte de Casatie si Justitie a pronuntat in data de 3 februarie 2010 sentinta nr. 553 in dosarul nr. 105/64/2009, sentinta prin care respinge recursul formulat de catre Consiliul Judetean Covasna in contradictoriu cu Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii.
Daca nu cumva ma insel (si nu cred ca ma insel!) sentinta definitiva si irevocabila a Inaltei Curti de Casatie si Justitie se refera la cazul directorului Bibliotecii Judetene Covasna si pune astfel punct cazului in care Consiliul Judetean Covasna, condus de catre presedintele UDMR Covasna Tamas Sandor, a organizat concursul pentru ocuparea postului de director al Bibliotecii Judetene Covasna prin incalcarea legislatiei in vigoare si cu discriminarea romanilor din judet.
In urma acestei sentinte definitive si irevocabile, CJ Covasna epuizeaza toate caile de atac impotriva deciziei CNCD si este astfel nevoit sa anuleze consursul organizat in septembrie 2008 si sa organizeze un alt concurs, care sa respecte prevederile legale in vigoare.
Sentinta ICCJ confirma astfel epuarea etnica a romanilor din Covasna si Harghita de catre administratia UDMR care controleaza cele doua judete. Tamas Sandor dovedeste inca odata ce mare macator de cacat este atunci cand afirma faptul ca directorul Bibliotecii Judetene Covasna trebuie sa fie ungur pentru ca populatia judetului este formata 75% din unguri. Trei institutii din Romania, Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, Curtea de Apel Brasov si Inalta Curte de Casatie si Justitie a Romaniei, i-au dovedit astfel ca este antiroman si ca actiunile lui sunt de fapt elemente ale epurarii etnice ale romanilor din Covasna!

Vezi si http://tanasadan.blogspot.com/2009/04/doua-institutii-publice-i-au-spus.html
http://tanasadan.blogspot.com/2009/03/curtea-de-apel-brasov-confirma-tamas.html
http://tanasadan.blogspot.com/2009/03/presedintele-cj-covasna-dat-in-judecata.html
Sursa: Dan Tanasa http://tanasadan.blogspot.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu