micul dictator arata fata adevarata a unor politruci cum ar fi: Laszlo Borbely, Gyorgy Ervin, Emil hop poc Boc, Marcel Hoara (Bocul de la Gorj, pixuletele topi-top, ciumpilica-tiriplica, politicianul de matineu), Attila Korodi, Livache Negoita, George Scripcaru, Raduly Robert, Antal Arpad, Sorin Oprescu, Virginia Stefanica, Nicolae Nemirschi, Radu Mazare etc

miercuri, 17 martie 2010

Problema ţigănească, umflată cu pompa de Centrul de Resurse Juridice moşit de PNL si SOROS via Renate Weber. Alina Mungiu, avocata “prigonitului” Mare

preluare - http://roncea.ro/2010/03/17/problema-tiganeasca-umflata-cu-pompa-de-centrul-de-resurse-juridice-mosit-de-pnl-si-soros-alina-mungiu-avocata-prigonitului-marean-vanghelie/


Zilele trecute a stârnit stupoare intervenţia „deontoloagei“ Tatiana Alina Mungiu Pippidi în beneficiul lui Marean Vanghelie, aceasta susţinând că mâna dreaptă (şi neagră) a şobolanului rozaliu Viorel Hrebenciuc ar fi ţinta răutăţilor datorită culorii pielii şi a originii etnice. Teza oengistei de profesie este că societatea românească ar fi infestată de virusul antiţigănesc, antisemitic etc. şi are tendinţa de a-l persecuta pe sărmanul Vanghelie nu pentru că ar fi un interlop, cum l-a calificat chiar colegul său de partid, Vasile Dancu, ci deoarece românii ar fi bolnavi de xenofobie. Desigur, medicul care ar trebui chemat la capul românilor, pentru a le scoate din cap fobiile (închipuite n.n), ar fi chiar ea, madame Mungiu, obsedată în general de problematica alogenilor şi de teme „artistice“ cu caracter sexual.
Partenera Tatianei Mungiu, Renate Weber, ajunsă europarlamentar pe listele PNL, se crede şi ea tot un fel de doctoriţă plasată tam-nesam la capul românilor, iar oengeul moşit de ea, Centrul de Resurse Juridice, s-a transformat într-un fel de jandarm al societăţii româneşti.
Statul român este penalizat prin „rapoarte de contravenţie“ trimise la Înalte Porţi, instanţe internaţionale care ar urma să ne aplice mustrări şi sancţiuni pe tema contravenţiilor presupuse care ar fi făptuite de români la adresa minorităţilor. Aceleaşi eterne organizaţii se ocupă simultan de persecutarea maghiarilor, a ţiganilor şi a homosexualilor, ridicând bani din nenumărate direcţii, fonduri dedicate găsirii de soluţii – care, evident, nu vin niciodată, că dacă s-ar găsi rezolvări autentice s-ar stinge robinetul de bani.
Aşa de bine s-au găsit soluţii, încåt acum întreaga Europă, foste regate şi imperii, tremură de frica haitelor de ţigani poposiţi la jaf pe meleagurile contribuabililor europeni, cei care au tot pompat bani în cele cåteva oengeuri romåneşti „de profil“ abonate la resursele financiare europene.

Falsa discriminare – pretext al manglirii de fonduri

Cu cåt se fac mai multe sesizări, cu atåt mai mănoasă e afacerea, deoarece astfel de organizaţii beneficiează de sume enorme de bani, sume care s-ar subţia corespunzător dacă dispar „problemele“. Acolo unde ele nu sunt, se inventează.
Departamentul de Stat american a publicat un astfel de material în care se arată cu degetul moralizator către autorităţile romåne, raportul pe anul 2009 fiind realizat şi prin contribuţia oengeului fondat de Sörös. Autorii materialului sunt acuzaţi de senatorul PD-L Iulian Urban că au distorsionat voit şi cu rea-credinţă datele „din teritoriu“, ba mai mult, au fost interpretate exact pe dos acţiunile realizate de acesta în beneficiul întregii comunităţi din circumscripţia sa electorală din judeţul Ilfov. În raportul respectiv se afirma că, „în luna iulie, Iulian Urban, vicepreşedintele Comisiei Juridice a Senatului, a elaborat un protocol pe care autorităţile locale urmau să îl semneze, alături de comunitatea rromă – ce includea şapte condiţii pe care rromii din Baloteşti, presupuşii autori ai mai multor infracţiuni, trebuiau să le respecte. Mai multe ONG-uri au redactat o scrisoare de protest împotriva protocolului. CNCD anchetează şi o plângere împotriva lui Iulian Urban pentru includerea de mesaje antirromi pe blogul personal“.
Scandalizat, senatorul Iulian Urban a adresat o interpelare Centrului pentru Resurse Juridice, însă organizaţia nu a catadicsit să ofere niciun fel de răspuns. Iulian Urban desfiinţează „argumentele“ oengiştilor multimilionari, care şi-au făcut un business de vis din „afacerea ţigănească“:
„Văzånd faptul că v-aţi permis să minţiţi cu neruşinare atunci cånd aţi trimis informaţii inexacte despre persoana mea, informaţii ce sunt acum cuprinse în documentul http://romania.usembassy.gov/media/2010/2010_rhr_ro.html, vă comunic pe această cale faptul că vă solicit să îmi precizaţi următoarele:

A. Care sunt victimele «persoane de etnie rromă cu cetăţenie romånă» care au depus o plångere împotriva mea în 2009 pe motiv că au fost discriminaţi de subsemnatul?
B. În ce fel, cånd şi cum, Centrul pentru Resurse Juridice a contribuit cu sume de bani, bunuri la îmbunătăţirea situaţiei financiare, sociale şi culturale a rromilor din comuna Baloteşti, judeţul Ilfov, dacă tot clamaţi grija faţă de această etnie conlocuitoare din Romånia?
C. Cum aţi demonstrat faptul că subsemnatul i-am discriminat pe rromii din Baloteşti, judeţul Ilfov, aşa cum aţi indicat în mod mincinos în raportul dvs trimis autorităţilor americane, în condiţiile în care împreună cu autorităţile locale am decis următoarele măsuri «discriminatorii» la adresa rromilor nomazi din Baloteşti:

1. Li s-au dat loturi de pămånt să îşi facă case pentru a renunţa la stilul de viaţă nomad – precizez aici faptul că rromilor din Baloteşti li s-au dat aceste loturi de pămånt în mod preferenţial, adică înaintea tinerilor romåni care aveau cereri depuse la primărie. Dacă cineva a fost discriminat atunci, aceştia sunt tinerii romåni care locuiesc în condiţii groaznice în Baloteşti sau Otopeni, au copii mici şi stau cåte 8-10 persoane într-o singură încăpere. Cu toate acestea, împreună cu comunitatea locală din Baloteşti am decis să dăm această şansă rromilor din Baloteşti şi li s-au dat aceste loturi de pămånt;
2. Li s-au dat materiale de construcţii să îşi facă case – BCA, ciment, lemn. Ce credeţi că au făcut cu ele? Le-au våndut!
3. Niciodată familiile de rromi nu au plătit taxe şi impozite pe teren sau casă către Primăria Baloteşti. Mereu ne-au motivat faptul că nu au bani, pentru că nu au locuri de muncă, aşa motivånd şi faptul pentru care ei sunt «nevoiţi» să fure, şi să tålhărească.
4. În acest context, am decis să le oferim locuri de muncă celor 500 de rromi din clanurile Păpuşa etc; însă doar 50 au acceptat locurile de muncă, restul refuzånd pur şi simplu, întrucât ne-au spus verde în faţă «cåştigăm mai bine din furat decåt dacă ne luăm serviciu»… Ce puteam să mai facem? Pentru că, spre deosebire de nu ştiu ce ONG-uri care vin şi pleacă, noi trebuie să ne implicăm pentru că trăim în Baloteşti, iar aceste probleme ne apasă zilnic.
5. Am dat bani copiilor de rromi ca să meargă la şcoală. Au luat banii, însă pe la şcoală nu au trecut.
6. Eu, personal, am făcut donaţii către grădiniţele din Baloteşti: televizoare, DVD-uri pentru desene animate, jucării, ba chiar am plătit pentru mai mulţi copii rromi taxele de grădiniţă, doar cu scopul de integrare socială a acestora.
În aşteptarea răspunsului dvs scris, avånd în vedere faptul că sunteţi un ONG de «utilitate publică», vă anunţ pe această cale că voi depune la Parchet plångere penală împotriva persoanelor din conducerea Centrului pentru Resurse Juridice pentru propagarea acestor informaţii defăimătoare la adresa mea, care nu au niciun fel de bază reală“.

Afacerea ţiganilor din România – o mare fraudă naţională

Contactat de redacţia „Curentul“, senatorul pedelist a mai precizat faptul că „CRJ face parte dintr-un grup select de alte ONG-uri care au fost extrem de deranjate de faptul că senatorul Iulian Urban a insistat pentru a fi cuprinse în Codul Civil secţiuni referitoare la căsătoriile între persoane de acelaşi sex, adopţiile de copii realizate de persoane de acelaşi sex, cerute şi promovate de senator atåt din propriile convingeri, cåt şi ca urmare a asociaţiilor din sfera societăţii civile, creştine, care apără valorile familiale şi tradiţiile romåneşti.
Eu unul, ca cetăţean al acestei ţări, ştiu că am angajat în Baloteşti, acolo unde se desfăşoară activitatea mea «infracţională», persoane de etnie rromă şi contribui cu bani pentru ca rromi să îşi ţină copiii la grădiniţă şi şcoală. Nu am văzut niciodată vreuna din pseudo-somităţile care conduc CRJ să calce pe aici, nu i-am văzut să se fi implicat vreodată în problemele rromilor din Baloteşti, să ajute persoanele cu probleme reale, însă ei se declară şocaţi de faptul că subsemnatul doreşte, cică, să pornească un Holocaust la adresa lor.
Miza acestei acţiuni de «protest» a CRJ este de fapt legată de faptul că eu, ca senator, am făcut dezvăluiri despre afacerea ţigănească, adică despre modul în care majoritatea ONG-urilor care pretind că sunt interesate de soarta rromilor în realitate sunt interesate de obţinerea de cåştiguri, îndesåndu-şi în buzunare milioanele de euro primite de la autorităţile europene pentru integrarea rromilor, şi care în fapt nu ajung niciodată la destinatarii acestora“.

Peste 100 milioane de euro – profitul obţinut pe cârca ţiganilor

Peste 100 milioane de euro reprezintă beneficiul rezultat din afacerea ţiganilor din Romånia, de departe una din cele mai mari fraude din Romånia. Profitul nu îl obţin rromii care poate şi-ar dori integrarea socială şi nici societatea romånească care îşi doreşte cu disperare ca fenomenul infracţional generat de comunitatea ţiganilor să scadă. Banii ajung în buzunarele profitorilor din sfera aşa-zisei societăţi civile, din politică sau administraţie, care au tot interesul ca această problemă a integrării sociale şi economice a ţiganilor să nu se rezolve. Pentru că, atåta timp cåt problema rromilor nu este rezolvată, UE va continua să trimită zeci şi sute de milioane de euro în Romånia. Iar în Romånia, banii se împart frăţeşte între ONG-uri, poliţişti, politicieni, liderii comunităţilor de ţigani. Rezultatul: ei sunt tot mai bogaţi, iar rromii rămån paria societăţii romåneşti.
George Roncea

Ţiganiada – marea bişniţă
Curentul – miercuri, 17 martie 2010

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu