micul dictator arata fata adevarata a unor politruci cum ar fi: Laszlo Borbely, Gyorgy Ervin, Emil hop poc Boc, Marcel Hoara (Bocul de la Gorj, pixuletele topi-top, ciumpilica-tiriplica, politicianul de matineu), Attila Korodi, Livache Negoita, George Scripcaru, Raduly Robert, Antal Arpad, Sorin Oprescu, Virginia Stefanica, Nicolae Nemirschi, Radu Mazare etc

luni, 8 martie 2010

DOCUMENT. Limba maghiara, a doua limba oficiala de stat in Guvernul Boc!

Bela Marko (foto), președintele UDMR si viceprim-ministru in Guvernul Boc, a transmis un document în limba maghiară cu antetul Guvernului, cu ștampila lui de viceprim-ministru de la faxul 0213181152 al Cancelariei primului-ministru.
Atașez facsimilul documentului original în limba maghiară (multumesc Dorin!). Este vorba de o convocare exclusivă a directorilor și adjuncților maghiari din licee la o reuniune care a avut loc vineri, 5 martie, la Tîrgu-Mureș.
Documentul, care încalcă competențele ministerului de resort, ar fi putut fi, eventual, un document intern al UDMR. Asta dacă ar fi avut antetul UDMR și semnătura lui Bela Marko în calitate de președinte al UDMR.
În cazul de față, el are antetul Guvernului și este ștampilat cu parafa de viceprim-ministru a lui Bela Marko, ceea ce îl face document oficial. În mod evident, este vorba nu numai de un abuz, ci și de încălcarea Constituției privind limba oficială a statului român.
Vă atașez și scrisoarea unuia dintre directorii de liceu care a primit faxul către prim-ministrul Emil Boc.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu