micul dictator arata fata adevarata a unor politruci cum ar fi: Laszlo Borbely, Gyorgy Ervin, Emil hop poc Boc, Marcel Hoara (Bocul de la Gorj, pixuletele topi-top, ciumpilica-tiriplica, politicianul de matineu), Attila Korodi, Livache Negoita, George Scripcaru, Raduly Robert, Antal Arpad, Sorin Oprescu, Virginia Stefanica, Nicolae Nemirschi, Radu Mazare etc

marți, 30 martie 2010

EPURAREA ETNICA A ROMANILOR DIN COVASNA: "Petofi Sandor" in loc de "1 Decembrie 1918"!

Primaria si Consiliul Local Sfantu Gheorghe, controlate de UDMR si PCM si sub comanda primarului UDMR Antal Arpad (foto), vor relua batalia pentru schimbarea denumirii bulevardului central din municipiului Sfantu Gheorghe, a carui denumire este acum 1 Decembrie 1918, dupa cum apare mentionat pe pagina oficiala a Primariei Sfantu Gheorghe.
UDMR se lupta de aproape 20 de ani de zile pentru schimbarea denumirii bulevardului 1 Decembrie 1918 din centrul municipiului, insa datorita prefectilor romani de pana acum, demersurile antiromanesti si profund ilegale ale UDMR nu au avut sorti de izbanda. Sa vedem ce va face actualul prefect, Gyorgy Ervin, fost membru UDMR.
Concret, denumirea bulevardului 1 Decembrie 1918 va fi schimbata astfel: intre Piata Libertatii si Piata Sfantu Gheorghe (portiunea pe care se afla si Primaria Sfantu Gheorghe) va purta denumirea Petofi Sandor; intre Piata Sfantu Gheorghe si Piata Szechenyi va purta denumirea Mihai Eminescu; intre Piata Szechenyi si cartierul Garii isi va pastra actuala denumire.


Vezi si http://www.ziare.com/actual/dezvaluiri/09-26-2008/primaria-sfantu-gheorghe-a-inceput-maghiarizarea-denumirii-strazilor-422478


PS: avand in vedere criza economica grava in care se zbate Romania i-as sfatui pe consilierii locali care vor sa voteze aceasta schimbare a denumirilor de strazi sa se gandeasca de doua ori inainte sa angajeze o cheltuiala total inutila pentru bugetul public local. Nu de alta, dar se pot intruni elemente ale infractiunii de abuz in serviciu in dauna intereselor publice! Ori interesul public zice ca vor trebui reduse cheltuielile publice!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu