micul dictator arata fata adevarata a unor politruci cum ar fi: Laszlo Borbely, Gyorgy Ervin, Emil hop poc Boc, Marcel Hoara (Bocul de la Gorj, pixuletele topi-top, ciumpilica-tiriplica, politicianul de matineu), Attila Korodi, Livache Negoita, George Scripcaru, Raduly Robert, Antal Arpad, Sorin Oprescu, Virginia Stefanica, Nicolae Nemirschi, Radu Mazare etc

marți, 30 martie 2010

PRO Dementocratia si sondajele aberante

Un recent sondaj de opinie realizat de Asociatia Pro Democratia, chipurile pe un esantion de circa 1.000 de persoane, concludea ca romanii sunt un fel tirani cu sete de sange care ar trage pe roata infractorii la colt de strada. E adevarat ca nimeni nu iubeste un hot, violator, escroc sau criminal, dar unele concluzii sunt deplasate iar cifrele un delir pe variatiuni extreme. Dar uite asa mai castiga omu' un ban la un ONG si se inregimenteaza politic la nevoie ... ca de, e criza neicusorule iar democratia asta trece si ea prin stomac!


Citire de la Parvulescu (via Mediafax): "Propunerea de teme ce contravin valorilor majorităţii - români, ortodocşi - stârneşte patimi justiţiare în rândul acestora şi predispune la luarea de decizii ce pot încălca drepturi ale omului, precum acela la liberă exprimare, de exemplu", a spus liderul APD, Cristian Pârvulescu, în deschiderea unei dezbateri pe tema reformei sistemului constituţional prin mijloace precum referendumurile la nivel naţional.

In traducere ar fi ceva la modu'... la ce dracu' sa facem referendumul ala pe modificarea Constitutiei cand romanii ai trebui toti dusi la psihiatrie si la cursuri de dezintoxicare mentala. Pai bine bre nea Parvulescule da' tie nu iti e rusine sa vii cu zoaie din astea si cu sondaje trucate. Vezi ca a mai trucat unu niste din astea acu' vreo trei luni si acu' zici ca e un zombi. Sa nu sari si tu in sus de bucurie pe la seminarii din astea si sa aterizezi in cur la fel ca el!

Cica:

  • 91% dintre cetateni ar alege reintroducerea pedepsei cu moartea
  • 94% dintre romani ar opta pentru retragerea cetateniei romilor care comit infractiuni in strainatate
  • 89% dintre cetateni ar opta pentru retragerea cetateniei celor care cer autonomia tinutului secuiesc
  • 88% dintre romani ar vota pentru pedepsirea penala a celor care critica religia ortodoxa
"Concluzia mea": Deci... criza ne lasa conturile goale, avem nevoie de motivatie "lichida" sa luptam cu aplicarea valorile democratice in Romania care este pe cale sa devina un stat criminal, sovin, discriminator, rasist si ultra-religios (eventual cu o Al-Qaida proprie, as adauga yo)

p.s. poza ilustreaza perfect rapacitatea personajului prezentat: ochii care sticlesc ghidati de principiu "si mana grebla se facu!"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu