micul dictator arata fata adevarata a unor politruci cum ar fi: Laszlo Borbely, Gyorgy Ervin, Emil hop poc Boc, Marcel Hoara (Bocul de la Gorj, pixuletele topi-top, ciumpilica-tiriplica, politicianul de matineu), Attila Korodi, Livache Negoita, George Scripcaru, Raduly Robert, Antal Arpad, Sorin Oprescu, Virginia Stefanica, Nicolae Nemirschi, Radu Mazare etc

joi, 18 martie 2010

Adevarul: Ştampilele Primăriei Sfântu Gheorghe sunt ilegale

  • Sebastian Dan

Stampilele Primăriei Sfântu Gheorghe sunt ilegale

Stampilele Primăriei Sfântu Gheorghe sunt ilegale

Un român plecat în Spania, Dan Tănasă, l-a învins pe primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, care a pus la punct un sistem de ştampile oficiale, cu înscrisuri în limba română, maghiară sau bilingve, în funcţie de „adrisant".

Ştampilele Primăriei Sfantu Gheorghe, pe care primarul Antal Arpad le-a anuntat cu mare fast in februarie, sunt ilegale. Prefectura Covasna mi-a comunicat faptul ca utilizarea celor trei tipuri de stampile este nelegala si ca aprobarea oricarui text in limba maghiara pe aceste stampile este nelegala.

Antal anunta in februarie ca „În anumite situaţii, autorităţile locale sunt obligate prin lege să folosească ştampila cu stema României, cum ar fi în cazul dispoziţiilor şi hotărârilor, însă sunt alte acte unde putem folosi ştampila cu stema oraşului nostru. În primul rând dorim să promovăm stema oficiala a oraşului „care conţine simboluri secuieşti" a declarat primarul.


Ştampila a fost concepută în trei variante şi anume în limba română, în limba maghiară şi bilingvă. Cea maghiară va fi folosită pe corespondenţa în limba maghiară cu populaţia oraşului şi pe corespondenţa cu oraşele înfrăţite din Ungaria.

Sursa: http://www.adevarul.ro/locale/brasov/Brasov-_Stampilele_Primariei_Sfantu_Gheorghe_sunt_ilegale_0_227377716.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu