micul dictator arata fata adevarata a unor politruci cum ar fi: Laszlo Borbely, Gyorgy Ervin, Emil hop poc Boc, Marcel Hoara (Bocul de la Gorj, pixuletele topi-top, ciumpilica-tiriplica, politicianul de matineu), Attila Korodi, Livache Negoita, George Scripcaru, Raduly Robert, Antal Arpad, Sorin Oprescu, Virginia Stefanica, Nicolae Nemirschi, Radu Mazare etc

miercuri, 31 martie 2010

DOCUMENT. La fel ca si in Covasna, autoritatile maghiare din Harghita refuza sa reproduca stema Romaniei pe documentele oficiale!

La fel ca si colegul sau de partid din Covasna, dupa cum am aratat aici, presedintele Consiliului Judetean Harghita, UDMR-istul Borboly Csaba (foto), refuza sa reproduca stema Romaniei pe documentele oficiale emise de catre Consiliul Judetean, in ciuda faptului ca legea il obliga in acest sens. Cei doi presedinti de consilii judetene, din Covasna si Harghita, nu doar ca incalca legea dar se comporta de parca cele doua institutii publice din Romania ar fi doua SRL-uri, la care cei doi sunt patroni, si cu care pot face ce vor. Ca doar sunt ale lor, nu?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu