micul dictator arata fata adevarata a unor politruci cum ar fi: Laszlo Borbely, Gyorgy Ervin, Emil hop poc Boc, Marcel Hoara (Bocul de la Gorj, pixuletele topi-top, ciumpilica-tiriplica, politicianul de matineu), Attila Korodi, Livache Negoita, George Scripcaru, Raduly Robert, Antal Arpad, Sorin Oprescu, Virginia Stefanica, Nicolae Nemirschi, Radu Mazare etc

miercuri, 3 martie 2010

Dan Tanasa: Cum incearca Antal Arpad, primarul din Sfantu Gheorghe, sa scoata armata romana "de ocupatie" din Covasna! MApN ii da cu flit sovinului!

DOCUMENT. Cum incearca Antal Arpad, primarul din Sfantu Gheorghe, sa scoata armata romana "de ocupatie" din Covasna! MApN ii da cu flit sovinului!

Pentru ca uneori raman siderat cand citesc ineptiile pe care le debiteaza primarul Antal Arpad (foto), presedintele UDMR Sfantu Gheorghe, dupa cum se intampla si in cazul terenurilor si cladirilor Armatei Romane din Sfantu Gheorghe, i-am solicitat acestuia, in urma declaratiilor sale postate aici, sa imi raspunda punctual la cateva intrebari dupa cum urmeaza:
1. O copie a unui document din care sa reiasa faptul ca terenurile si cladirile la care faceti referire s-au aflat la un moment dat in proprietatea Primariei sau Consiliului Local Sfantu Gheorghe, de vreme ce afirmati ca vreti sa le „redobanditi”;
2. La ce „armata” va referiti? Va referiti cumva la Armata Romana?
3. Ati afirmat ca pe aceste terenuri doriti sa construiti parcuri indistriale. Sa intelegem ca lipsa acestor terenuri ale „armatei” v-a impiedicat pana acum sa construiti aceste parcuri industriale pentru dezvoltarea zonei?

Cea mai simpla analiza pe text iti arata cat cacat poate sa manance Antal Arpad din pozitia pe care o ocupa, aceea ce functionar al Statului Roman. Ce zice Antal de fapt, atunci cand foloseste sintagma "vrem sa redobandim", este ca el vrea sa recupereze de la Ministerul Apararii cladirile si terenurile care au fost ale ungurilor, pentru ca el este un functionar al Ungariei acum si plange dupa terenuri si cladiri aflate in proprietatea Romaniei. Fara sa poata dovedi ca au fost vreodata in proprietatea primariei, Antal Arpad vrea cladirile si terenurile Armatei Romane in proprietatea municipalitatii.
Mai mult, continuand retorica nationalist-sovina promovata de UDMR in ultimii 20 de ani, Antal Arpad isi mobilizeaza electoratul maghiar impotriva Armatei Romane, considerata in zona ca fiind armata de ocupatie, care ar fi singura vinovata pentru faptul ca zona Covasna-Harghita este una dintre cele mai sarace zone din tara.
terenuri si cladiri

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu