micul dictator arata fata adevarata a unor politruci cum ar fi: Laszlo Borbely, Gyorgy Ervin, Emil hop poc Boc, Marcel Hoara (Bocul de la Gorj, pixuletele topi-top, ciumpilica-tiriplica, politicianul de matineu), Attila Korodi, Livache Negoita, George Scripcaru, Raduly Robert, Antal Arpad, Sorin Oprescu, Virginia Stefanica, Nicolae Nemirschi, Radu Mazare etc

miercuri, 3 martie 2010

Prefectura Covasna a solicitat in instanta anularea concursului discriminatoriu organizat de presedintele CJ Covasna, Tamas Sandor

Prefectura Covasna a solicitat in instanta anularea concursului discriminatoriu organizat de catre presedintele CJ Covasna, Tamas Sandor, pentru ocuparea postului de director al Bibliotecii Judetene Covasna.
Tamas Sandor a fost sanctionat cu avertimesnt de catre CNCD pentru organizarea acestui concurs, in septembrie 2008, si a pierdut procesul intentat CNCD atat la Curtea de Apel Brasov cat si la Inalta Curte de Casatie si Justitie a Romaniei, fiind nevoit sa anuleze acest concurs. Intrebarea mea ar fi: cine va plati pentru aceasta mizerie? Il va trage cineva la raspundere pe sovinul Tamas Sandor?



PS: intrebare de la subsemnatul catre presa de limba maghiara: cine e sovinul in toata aceasta mascarada? Tamas Sandor sau Dan Tanasa?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu