micul dictator arata fata adevarata a unor politruci cum ar fi: Laszlo Borbely, Gyorgy Ervin, Emil hop poc Boc, Marcel Hoara (Bocul de la Gorj, pixuletele topi-top, ciumpilica-tiriplica, politicianul de matineu), Attila Korodi, Livache Negoita, George Scripcaru, Raduly Robert, Antal Arpad, Sorin Oprescu, Virginia Stefanica, Nicolae Nemirschi, Radu Mazare etc

miercuri, 31 martie 2010

EXCLUSIV. DOCUMENTE. Presedintele PD-L Sfantu Gheorghe isi da demisia din Comisia de denumiri dupa ce Ministerul de Interne a solicitat demiterea sa!

Presedintele PD-L Sfantu Gheorghe, Dan Manolachescu (foto), isi da demisia din Comisia pentru schimbare si atribuire de denumiri a judetului Covasna incercand sa pozeze in aparatorul intereselor romanilor din Sfantu Gheorghe!

Presedintele PD-L Sfantu Gheorghe, Dan Manolachescu, a renuntat public la functia de membru al Comisiei pentru schimbare si atribuire de denumiri a judetului Covasna, informeaza ziare.com, zice el dupa ce a aflat lista cu strazile din municipiul Sfantu Gheorghe ale caror denumiri vor fi schimbate de catre bunul sau prieten, primarul UDMR Antal Arpad. Manolachescu se martirizeaza singur, pozand in aparator al comunitatii romanesti din Sfantu Gheorghe in fata sovinismului maghiar, fara insa sa pronunte un cuvant impotriva initiatorului acestor modificari (a se citi maghiarizari) de denumiri de strazi, nimeni altul decat bunul sau prieten, primarul Antal Arpad.

Ministerul Administratiei si Internelor solicitase deja demitarea sa, dupa ce a constatat faptul ca numirea sa a fost ilegala

Ministerul Administratiei si Internelor, condus de Vasile Blaga, i-a solicitat prefectului Gyorgy Ervin, la inceputul lunii martie, negru pe alb, inlaturarea imediata a veterinarului Dan Manolachescu, presedintele al PD-L Sfantu Gheorghe, din aceasta comisie, conform documentului pe care ministerul mi l-a comunicat, intrucat numirea acestuia a fost facuta ilegal.


In urma adresei ministerului am solicitat prefectului Gyorgy Ervin intrarea in legalitate in ceea ce priveste componenta comisiei prin demiterea veterinarului insa Ervin nu l-a demis pentru ca, se vede treaba, baietii isi chinuiau creierii sa vada cum poate iesi Manolachescu cat mai putin sifonat din aceasta ilegalitate.
Si pentru ca prostia nu doare, Ervin sustinea sus si tare ca nu l-a numit pe Manolachescu in comisie pentru ca ar fi veterinar ci pentru ca ar fi specialist in "relatii publice si comunicare", fara insa sa aduca argumente in sustinerea acestor afirmatii. Singurul argument beton al prefectului este acela ca Manolachescu ar fi activat in mass-media locala. Deci, in logica prefectului Gyorgy Ervin, orice "activist" din mass-media locala este automat si specialist in relatii publice si comunicare. Gyorgy Ervin uita insa argumentul cheie care dovedeste ilegalitatea comisa de el in cazul numirii lui Manolachescu in aceasta comisie, si anume ca membrii acestei comisii trebuie sa fie musai „specialisti in domeniile istoriei, etnografiei, geografiei, lingvisticii sau artei”, ceea ce nu este cazul lui Dan Manolachescu.

Intr-un mod cat se poate de jenant, Dan Manolachescu incearca sa pozeze intr-un individ cu caracter, insa nu scoate un cuvant nici despre adresa ministerului, care constata numirea sa ilegala in aceasta comisie, si nici despre maghiarizarea denumirilor de strazi din Sfantu Gheorghe. Nu cumva, nu-i asa, sa scoata un cuvant impotriva colegului sau de viziuni autonomiste, primarul UDMR Antal Arpad.

Vezi si http://tanasadan.blogspot.com/2010/03/elogiul-prostiei-hotnews-si-magor-csibi.html

http://tanasadan.blogspot.com/2010/03/numirea-presedintelui-pd-l-sfantu.html

Foto: Covasnamedia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu