micul dictator arata fata adevarata a unor politruci cum ar fi: Laszlo Borbely, Gyorgy Ervin, Emil hop poc Boc, Marcel Hoara (Bocul de la Gorj, pixuletele topi-top, ciumpilica-tiriplica, politicianul de matineu), Attila Korodi, Livache Negoita, George Scripcaru, Raduly Robert, Antal Arpad, Sorin Oprescu, Virginia Stefanica, Nicolae Nemirschi, Radu Mazare etc

vineri, 5 martie 2010

FOTO DOCUMENT. Asa arata autonomia teritoriala pe criterii etnice pe care UDMR o promoveaza din Guvernul Romaniei pe bani publici!

Saptamanalul "Condeiul ardelean" publica in editia de azi o fotografie care ilustreaza cladirea primariei din comuna Mereni, judetul Covasna. Primaria Mereni a montat pe frontispiciul cladirii in care aceasta functioneaza, cu litere foarte mari si exclusiv in limba maghiara, sintagma "Kozseghaza", care s-ar traduce aproximativ ca "casa regiunii" (este binestiut ca administratia UDMR din Covasna si Harghita nu recunoaste actuala organizare administrativ teritoriala a Romaniei si utilizeaza termeni administrativi din perioada Imperiului Austro-Ungar sau a Regiunii Autonome Maghiare).
Aceasta fotografie document ilustreaza si ea ce intelege Uniunea Democrata Maghiara din Romania prin sintagma "autonomie", fie ea culturala sau administrativa. Limba maghiara are, in acest moment, in Covasna si Harghita, statului unei limbi oficiale de stat, in timp ce limba romana are caraterul unei limbi de mana a doua.
Autoritatile locale controlate de organizatiile iredentist-sovine ale maghiarilor din Romania, ma refer la UDMR si Partidul Civic Maghiar, violeaza in permanenta prevederile legale in vigoare sau Constitutia Romaniei, fara sa fie deranjate de vreo autorite guvernamentala de la Bucuresti. Se adopta drapele secuiesti, se utilizeaza stampile fara stema Romaniei, se aloca bani publici exclusiv pe criterii etnice, totul sub ochii ingaduitori ai Guvernului Boc.

Sursa: Dan Tanasa http://tanasadan.blogspot.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu