CTP: Antonescu este politicianul cel mai bine plasat/ Foto: gruprc.ro

Jurnalistul spune despre Antonescu că va ataca PD-L cu talentele lui de "bichon sălbatic", urmând să aibă şansa întâi la preşedinţia României în 2014.

"După toată politica pe care a dus-o faţă de PSD, nu poate acum să se năpustească asupra PSD-ului de pe poziţii anti-comuniste. Şi atunci o să atace PD-L cu talentele lui de bichon sălbatic, urmând să aibă şansa întâi la preşedinţia României în 2014. Ceea ce şi pentru PNL înseamnă mult. Antonescu a mai făcut şi o demonstraţie de forţă cu această ocazie, în raport cu Geoană şi cu PD-L. Mircea Geoană a încercat să ridice o halteră care i-a căzut pe picioare la Congresul PSD, şi anume exact votul pe listă pe care l-a propus domnul Antonescu. Domnul Antonescu s-a pregătit, şi-a aliniat trupele şi acum va face un joc de atac dur, continuu, la adresa lui Traian Băsescu şi a PD-L, contruindu-şi punctele electorale pentru campania prezidenţiale. Nu cred că PNL va veni cu nişte lucruri noi, deosebite.", a declarat Cristian Tudor Popescu la Realitatea TV.

Cristian Tudor Popescu spune că între Antonescu şi Ponta este o diferenţă destul de mare.

"Domnul Ponta e din altă rasă canină. Deocamdată, este un pechinez, dacă ne uităm puţin şi la figura dânsului. Nu a reuşit decât să câştige această bătălie conjuncturală din PSD. A reuşit să facă jocul unor anumite aripi de acolo, a reuşit să se aşeze mai bine pe conjuncturi decât Mircea Geoană. Dar are foarte mult de demonstrat- Este o diferenţă mare şi de vârstă, şi de generaţie politică, şi de experienţă, între Antonescu şi Ponta. Nu văd o situaţie echivalentă celei de astă toamnă în care liberalii, conduşi de Antonescu, să îl susţină pe Victor Ponta la candidatura la preşedinţie", a mai spus jurnalistul.

Conform lui Cristian Tudor Popescu, Crin Antonescu este politicianul cel mai bine plasat pentru viitoarele confruntări electorale ;i este actualul lider al Opoziţiei: "PDL nu are încă o soluţie post-Băsescu, iar PSD trebuie stabilizat de domnul Ponta".

Sursa: http://www.realitatea.net/ctp--antonescu-va-ataca-pd-l-cu-talentele-lui-de-bichon-salbatic--ponta-este--deocamdata--pechinez_703474.html