micul dictator arata fata adevarata a unor politruci cum ar fi: Laszlo Borbely, Gyorgy Ervin, Emil hop poc Boc, Marcel Hoara (Bocul de la Gorj, pixuletele topi-top, ciumpilica-tiriplica, politicianul de matineu), Attila Korodi, Livache Negoita, George Scripcaru, Raduly Robert, Antal Arpad, Sorin Oprescu, Virginia Stefanica, Nicolae Nemirschi, Radu Mazare etc

joi, 18 martie 2010

ELOGIUL PROSTIEI. HOTNEWS si Magor Csibi lucreaza la imaginea laureatului Premiului Julianus, Dan Manolachescu!

Fostul europarlamentar PNL, Magor Csibi, combate miturile asa-zisului tinut secuiesc cu ajutorul laureatului premiului Julianus, Dan Manolachescu.

Hotnews.ro si Think Outside the Box s-a apucat, chipurile intr-un mod profesionist si obiectiv, sa demonteze anumite mituri din asa-zisul tinut secuiesc. Coordonatorii proiectului Think Outside the Box au apelat la mitul (in opinia lor) "Nu pot cumpara paine in secuime".
La cine credeti ca apeleaza Magor Csibi, seful Think Outside The Box, pentru a demonta acest mit? Ei bine da, la Dan Manolachescu, laureatul premiului Julianus alaturi de Eva Maria Barki, si la Madalin Guruianu, ambii amici apropiati ai primarului UDMR Antal Arpad, binecunoscut opiniei publice pentru actiunile sale iredentist-sovine.

Te apuca scarba cand vezi cum cei doi maimutoi din Sfantu Gheorghe sunt periati de Hotnews.ro de parca ai zice ca au inventat apa calda si nu altceva. Dan Manolachescu este prezentat ca fiind "un roman extrem de cunoscut, Dan Manolachescu, s-a oferit si el sa ne raspunda la intrebare. El a fost jurnalist o buna vreme, s-a numarat printre cei care au creat si coordonat „Asociatia Pentru Comunitate”, si a devenit o figura reprezentativa pentru romanii din acea zona. Manolachescu a lansat si un volum intitulat „Mituri ale Tinutului Secuiesc”, in care se regaseste si mitul nostru urban".
La randul lui, Madalin Guruianu este "un alt covasnean la care am apelat este Madalin Guruianu, consilier local la Sfantu Gheorghe. Desi s-a nascut la Braila, traieste din anul 2000 in resedinta de judet a Covasnei. La randul sau, Guruianu este un personaj activ al scenei publice covasnene. A fost jurnalist si a condus un ziar intre 2005-2008, a activat in cadrul Asociatiei pentru Comunitate, a organizat cluburi de debate pentru copiii din judet, cu care a luat si premii, apoi a fost ales consilier local independent in 2008".

Cine "coordoneaza" Think Outside The Box, sustinut de Hotnews.ro? Fostul europarlamentar PNL Magor Csibi, resapat ca jurnalist.
Aflam chiar de pe site cine este geniul Magor Csibi (foto dreapta): "La 3 noaptea l-a lovit inspiratia in somn si a inceput sa gandeasca in afara cutiei. De atunci coordoneaza acest proiect si se da un fel de jurnalist. A fost si politician, dar s-a lecuit. A fost infectat de virusul eco de Captain Planet in copilarie si nu i-a trecut. N-are bicicleta, are doua perechi de role, alearga, inoata si se si catara din cand in cand". Adica e un ungur inscris in PNL, nostalgic al Ungariei Mari si sustinator al autonomiei pe criterii etnice a maghiarilor. A fost si el un pic europarlamentar dar pentru ca si-a dat seama cat de limitat este s-a decis sa se faca jurnalist, pentru ca asa poate manca ce cacat vrea el. Ca doar vorba aia, e jurnalist!
Tot materialul in care se lauda astia unii pe altii il gasiti aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu