micul dictator arata fata adevarata a unor politruci cum ar fi: Laszlo Borbely, Gyorgy Ervin, Emil hop poc Boc, Marcel Hoara (Bocul de la Gorj, pixuletele topi-top, ciumpilica-tiriplica, politicianul de matineu), Attila Korodi, Livache Negoita, George Scripcaru, Raduly Robert, Antal Arpad, Sorin Oprescu, Virginia Stefanica, Nicolae Nemirschi, Radu Mazare etc

miercuri, 6 ianuarie 2010

Spuma elitei UDMR: Fostul prefect de Covasna, Gyorgy Ervin, actual subprefect, amendat cu 5000 de lei. Demisia coane fraierica...

Spuma elitei UDMR: Fostul prefect de Covasna, Gyorgy Ervin, actual subprefect, amendat cu 5000 de lei. Demisia coane fraierica...


Subprefectul de Covasna, Gyorgy Ervin, a platit o amenda de 5.000 de lei aplicata de catre Autoritatea Nationala pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice (ANRMAP), ca urmare a atribuirii nelegale a unui contract privind achizitionarea unui sistem video.

Prefectul Codrin Munteanu a declarat, joi, corespondentului NewsIn, ca una dintre deficiente a fost tocmai ca fostul prefect nu consultase Compartimentul de Achizitii Publice din cadrul Prefecturii in derularea contractului, asa cum il obliga legea.

Amenda aplicata Prefecturii era de 10.000 de lei, cu posibilitatea de achitare in 48 de ore a jumatate din suma, respectiv 5.000 de lei. Intrucat la acea data Gyorgy Ervin era ordonator de credite, amenda i-a fost imputata lui.

"Subprefectul Gyorgy Ervin a virat salariul si inca ceva pe deasupra direct in contul Autoritatii", a spus Codrin Munteanu.

In luna iunie, prefectul a depus o sesizare la Inspectoratul Judetean de Politie (IJP), si a explicat ca firma careia i-a fost atribuit contractul pentru achizitionarea sistemului video de supraveghere de catre Prefectura nu este autorizata sa monteze sisteme de securitate, nu a existat un proiect si sistemul nu este avizat de organele abilitate ca sa functioneze ca sistem de securitate.

Totodata, in Prefectura nu existau actele justificative privind achizitiile publice care sa stea la baza contractului si sistemul nu era sigiliat.

Potrivit IPJ, in acest caz a fost demarata cercetarea penala pentru abuz in serviciu contra intereselor publice, autorii urmand a fi identificati.
Sursa: Ziare.com
Cu referire la la http://tanasadan.blogspot.com/2009/08/spuma-elitei-udmr-fostul-prefect-de.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu