micul dictator arata fata adevarata a unor politruci cum ar fi: Laszlo Borbely, Gyorgy Ervin, Emil hop poc Boc, Marcel Hoara (Bocul de la Gorj, pixuletele topi-top, ciumpilica-tiriplica, politicianul de matineu), Attila Korodi, Livache Negoita, George Scripcaru, Raduly Robert, Antal Arpad, Sorin Oprescu, Virginia Stefanica, Nicolae Nemirschi, Radu Mazare etc

sâmbătă, 9 ianuarie 2010

Candidatul UDMR pentru Preşedinţia României, Kelemen Hunor, ministrul Culturii, un mincinos ordinar

Schimbarea Prefectului Codrin Munteanu de la Covasna era dezideratul extremistului Kelemen Hunor din Campania electorala... atunci el mintea in ultimul hal alegatorii cum ca Munteanu ar fi un bucurestean impus la Covasna...

re Candidatul UDMR pentru Preşedinţia României, Kelemen Hunor, l-a atacat in campanie pe prefectul judeţului Covasna, Codrin Munteanu, numindu-l „activist PSD” şi „om care se ţine de scaun”, transmite corespondentul Informatia.ro (AMOS News).

„Nu mai ştiu acest prefect de ce stă în funcţie. Dacă este un om de caracter şi a fost numit de PSD, care a plecat de la guvernare, ar fi trebuit să plece şi el. Nu am înţeles nici în momentul în care a fost numit în funcţia de prefect, nu are nicio legătură cu funcţia de prefect sau cu cetăţenii din acest judeţ. Locul acestui prefect este în Bucureşti, dacă de la Bucureşti a venit (...) De tehnocraţi de genul domnului prefect de Covasna, pivniţa e plină”, a declarat Kelemen Hunor.

Acest Hunor mincinos spune ca Munteanu ar fi din Bucuresti, lucru fals pentru ca Munteanu este chiar din Covasna. Mai mult, el pune la indoiala ca Munteanu ar fi un tehnocrat fara sa aiba vreo dovada ca ar fi fost membru in vreun partid. De asemenea, acest maghair trimis la iesle de Cristian Tudor Popescu ataca un jurist eminent si doctorand in stiinte administrative (sunt doar 10 doctori in stiinte amdinistrative in Romania, Munteanu urmeaza...) ca carui competenta nu a fost pusa de nimeni la indoiala.

Codrin Munteanu a fost învestit în funcţia de prefect al judeţului Covasna la începutul lunii februarie a acestui an, numirea sa făcându-se în virtutea mobilităţii funcţiei publice. La acea vreme, postul de prefect al judeţului Covasna a revenit PSD, a cărui conducere judeţeană a susţinut că doreşte ca această funcţie să fie ocupată de un profesionist, drept pentru care l-a propus pe Codrin Munteanu.

Munteanu a îndeplinit, până la mijlocul anului 2008, funcţia de director al Direcţiei juridice şi de contencios administrativ din cadrul Prefecturii Covasna, el participând de mai multe ori la câteva concursuri, considerate controversate, pentru ocuparea postului de subprefect al judeţului Covasna.

După ce în iunie 2008 a câştigat concursul pentru funcţia de subprefect, Codrin Munteanu a fost transferat ca subprefect la Bucureşti. În vârstă de 33 de ani, Codrin Munteanu este născut în judeţul Covasna, a absolvit Institutul Naţional de Administraţie (INA), este doctorand în administraţie publică şi lector la Colegiul de Administraţie publică din Sfântu Gheorghe, extensie universitară a Facultăţii Babeş-Bolyai din Cluj Napoca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu