micul dictator arata fata adevarata a unor politruci cum ar fi: Laszlo Borbely, Gyorgy Ervin, Emil hop poc Boc, Marcel Hoara (Bocul de la Gorj, pixuletele topi-top, ciumpilica-tiriplica, politicianul de matineu), Attila Korodi, Livache Negoita, George Scripcaru, Raduly Robert, Antal Arpad, Sorin Oprescu, Virginia Stefanica, Nicolae Nemirschi, Radu Mazare etc

sâmbătă, 30 ianuarie 2010

Morega-mai aproape de Manţog,dar mai departe de şefie în partid

Iniţiativa lui Morega de a-l invita pe Manţog la o şedinţă a liberalilor l-ar putea lăsa pe acesta fără funcţia de preşedinte al organizaţiei Gorj a PNL, funcţie pe care în prezent o ocupă cu statut de interimar.
La invitaţia lui Dan Ilie Morega, democrat-liberal Ionel Manţog a fost prezent în seara zilei de marţi, 26 ianuarie, la şedinţa Biroului Politic PNL Gorj, pentru a le explica primarilor PNL cât ar fi de avantajaţi dacă la nivel de judeţ s-ar încheia un parteneriat între PNL şi PDL Şeful liberalilor spune că nu este nimic în neregulă ca Manţog să participe la şedinţa internă, pentru că cele două partide sunt de dreapta.

Informaţia a ajuns şi la nivel central iar reacţiile nu au întârziat să apară: Prim-vicepreşedintele PNL Ludovic Orban a declarat că va propune forurilor statutare ale partidului schimbarea lui Dan Ilie Morega:

"Voi propune în Consiliul Naţional al partidului schimbarea lui Morega din funcţia de preşedinte, el este interimar acum. Destul mi-a ajuns tipul ăsta de politică, când pe stângul, când pe dreptul... Acolo avem nevoie de un interimat neutru care să asigure corectitudine în stabilirea calendarului conferinţei judeţene şi va fi ales cel mai bun… Pentru mine, faptul că Manţog intră în sediul PNL invitat de Morega înseamnă că Morega e la fel ca Manţog asupra modului de conducere şi a alternativelor de dezvoltare ale judeţului Gorj".

Victor Ponta, deputatul PSD de Gorj, a declarat că “Morega şi Manţog nici nu sunt PDL şi PNL, sunt doi baroni şmecheri locali care trebuie să fie la putere în orice condiţii”.

La rândul său, democrat- liberalul Sever Voinescu a decalarat că nu-i face plăcere faptul că este coleg de partid cu Manţog.
Sursa: http://www.ziarulgorjului.ro/Home/moregamai-aproape-de-mantogdar-mai-departe-de-sefie-in-partid/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu