micul dictator arata fata adevarata a unor politruci cum ar fi: Laszlo Borbely, Gyorgy Ervin, Emil hop poc Boc, Marcel Hoara (Bocul de la Gorj, pixuletele topi-top, ciumpilica-tiriplica, politicianul de matineu), Attila Korodi, Livache Negoita, George Scripcaru, Raduly Robert, Antal Arpad, Sorin Oprescu, Virginia Stefanica, Nicolae Nemirschi, Radu Mazare etc

luni, 11 ianuarie 2010

Boc către UDMR: Votaţi bugetul, vă dăm 3 miliarde de parlamentar

Premierul Emil Boc le-a spus celor din grupul parlamentar al UDMR, luni, că dacă proiectul de buget va fi adoptat în forma susţinută de Guvern, atunci fiecărui parlamentar al Uniunii îi vor reveni câte trei miliarde de lei din fonduri pentru îndeplinirea promisiunilor electorale, relatează "Gândul".

Boc către UDMR: Votaţi bugetul, vă dăm 3 miliarde de parlamentar (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

"Înaintea dezbaterii în plen a proiectului bugetului pe 2010, liderii UDMR s-au reunit pentru discuţii cu parlamentarii maghiari. La întâlnire au venit premierul Emil Boc şi miniştrii Radu Berceanu şi Sebastian Vlădescu", scrie Gândul în ediţia de marţi.

În articol se menţionează că premierul Emil Boc le-a spus celor din grupul parlamentar al UDMR, luni, că dacă proiectul de buget va fi adoptat în forma susţinută de Guvern, atunci fiecărui parlamentar al Uniunii îi vor reveni câte trei miliarde de lei din fonduri pentru îndeplinirea promisiunilor electorale.

"Boc a venit cu un mesaj foarte clar pentru partenerii săi, atrăgându-le atenţia că, dacă nu votează în favoarea Bugetului şi susţin alte amendamente decât cele aprobate deja nu vor mai primi cele trei miliarde de lei vechi rezervate fiecărui parlamentar pentru satisfacerea promisiunilor electorale. "Emil Boc ne-a spus clar: "Dacă se votează proiectul Bugetului în forma pe care Guvernul o susţine, atunci putem da aceşti bani, adică 3 miliarde de lei vechi, fiecărui senator şi deputat UDMR". Mesajul a fost câte se poate de clar", ne-a relatat unul dintre membrii UDMR prezenţi la şedinţă. Potrivit acestuia, Radu Berceanu a ţinut să le spună udemeriştilor că, în acest an, "nu prea sunt bani" pentru construirea sau repararea drumurilor în judeţele pe care ei le reprezintă", se arată în material.

Parlamentarii au participat, luni, într-o şedinţă de plen comun, la discuţiile generale pe marginea bugetului.

Liderul PDL, premierul Emil Boc a declarat, luni, înaintea dezbaterilor din plenul Parlamentului asupra proiectului de buget pentru acest an că reprezentanţii coaliţiei de guvernare au capacitatea de a susţine şi adopta bugetul şi că personal are încredere în forţa coaliţiei.

Boc a cerut, luni, parlamentarilor să adopte proiectul de buget pentru 2010 cu responsabilitate , pornind de la faptul că primele două trimestre din acest an vor fi marcate în continuare de o cădere economică, iar ponderea veniturilor în PIB este printre cele mai scăzute din statele UE.

Deputatul UDMR Lakatos Peter a anunţat, luni, în Plenul Parlamentului, că parlamentarii Uniunii vor vota în favoarea proiectului de Lege a bugetului de stat pentru anul 2010, care, deşi nemulţumeşte pe toată lumea, nu este discriminatoriu, fiind "la fel de vitreg pentru toţi".

Sursa: http://www.mediafax.ro/politic/boc-catre-udmr-votati-bugetul-va-dam-3-miliarde-de-parlamentar-5312452

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu