micul dictator arata fata adevarata a unor politruci cum ar fi: Laszlo Borbely, Gyorgy Ervin, Emil hop poc Boc, Marcel Hoara (Bocul de la Gorj, pixuletele topi-top, ciumpilica-tiriplica, politicianul de matineu), Attila Korodi, Livache Negoita, George Scripcaru, Raduly Robert, Antal Arpad, Sorin Oprescu, Virginia Stefanica, Nicolae Nemirschi, Radu Mazare etc

sâmbătă, 23 ianuarie 2010

jurnalistul Dan Tanasa: CJ Covasna aloca fonduri pentru sprijinirea diasporei maghiare din...Hunedoara!

Consilierul judetean Ioan Solomon atrage atentie asupra unui proiect de hotarare de consiliu judetean initiat de catre presedintele CJ Covasna, Tamas Sandor (foto), care va fi supus adoptarii in sedinta din 28 ianuarie 2010.
Proiectul prevede sprijinirea (financiara, cum altfel!) "comunitatilor de etnie maghiara din diaspora", recte "comunitatea din judetul Hunedoara". Scopul este acela de a sprijini comunitatile maghiare din Hunedoara in plan "cultural, administrativ si educational, urmand ca pe parcurs, programul sa fie extins si pe celelalte judete din Romania, unde exista comunitati maghiare". Cheltuielile vor fi suportate de catre CJ Covasna si de catre institutiile aflate in subordinea acestuia, dupa cum apare mentionat in proiectul de hotarare.
Inutil sa ma adaug faptul ca CJ Covasna nu finanteaza proiectele culturale sau identitare ale romanilor din Covasna, comunitate supusa unui evident proces de epurare etnica, dar are in schimb bani pentru proiectele culturale ale maghiarilor din alte judete.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu