micul dictator arata fata adevarata a unor politruci cum ar fi: Laszlo Borbely, Gyorgy Ervin, Emil hop poc Boc, Marcel Hoara (Bocul de la Gorj, pixuletele topi-top, ciumpilica-tiriplica, politicianul de matineu), Attila Korodi, Livache Negoita, George Scripcaru, Raduly Robert, Antal Arpad, Sorin Oprescu, Virginia Stefanica, Nicolae Nemirschi, Radu Mazare etc

vineri, 29 ianuarie 2010

Angajat al CJ Covasna, platit din bani publici pentru intimidarea celor care nu vorbesc limba maghiara in Covasna!

Angajatul Consiliului Judetean Covasna, Nemes Elod, se ocupa cu activitati extremiste de intimidare a celor care nu vorbesc limba maghiara in Covasna. Nemes Elod este angajat al CJ Covasna, dupa cum am dovedit aici, fara sa aiba alta sarcina de lucru in afara manifestarilor iredentist-sovine de genul celor de ieri sau de comemorare a criminalului de razboi Wass Albert.

Stire pe Ziare.com

In jur de 30 de persoane din Sf.Gheorghe s-au adunat, miercuri seara, in fata unui supermarket din oras, pentru a solicita conducerii acestuia inscriptii bilingve in magazin si angajati care vorbesc si limba maghiara.
Protestatarii aveau in maini foi pe care scria “Suntem 75%, citim, vorbim ungureste” sau “Mai mult respect fata de cetatenii judetului”. Ei au inmanat conducerii magazinului si o petitie in doua puncte in care solicita conducerii acestuia sa isi ceara iertare de la suporterii echipei de baschet feminin din oras care ar fi fost alungati din parcarea magazinului saptamana trecuta, cu ocazia unei actiuni de strangere de fonduri si sa dovedeasca intelegere in astfel de cazuri. “Suntem 75%, citim, vorbim ungureste! Numai banii nostri va trebuie? Limba noastra nu va place? Vrem inscriptii bilingve si angajati care vorbesc si limba maghiara. Intr-un judet unde 75% din populatie este de etnie maghiara, ar fi normal ca vanzatoarele sa vorbeasca si limba maghiara”, se arata in al doilea punct al petitiei. Aceasta a fost citita in fata magazinului de reprezentantul Tineretului Maghiar din Ardeal, Nemes Elod. Potrivit acestuia, si in alte supermarketuri din oras au identificat aceste aspecte legate de folosirea limbii maghiare.
sursa: Ziare.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu