micul dictator arata fata adevarata a unor politruci cum ar fi: Laszlo Borbely, Gyorgy Ervin, Emil hop poc Boc, Marcel Hoara (Bocul de la Gorj, pixuletele topi-top, ciumpilica-tiriplica, politicianul de matineu), Attila Korodi, Livache Negoita, George Scripcaru, Raduly Robert, Antal Arpad, Sorin Oprescu, Virginia Stefanica, Nicolae Nemirschi, Radu Mazare etc

joi, 7 ianuarie 2010

Cristian Preda: E inacceptabilă aroganţa celor care s-au îmbogăţit din "contracte pleaşcă" cu statul

Europarlamentarul PDL Cristian Preda a declarat joi, într-un interviu acordat Hotnews, că este "absolut inacceptabilă aroganţa acestor exponenţi ai unei clase de afaceri" care s-au îmbogăţit de pe urma "contractelor-pleaşcă date de la stat sau păcălind statul".

Este absolut inacceptabilă aroganţa acestor exponenţi ai unei clase de afaceri, care, de altfel, s-a îmbogăţit de pe urma contractelor-pleaşcă date de la stat sau păcălind statul", a mai declarat Preda pentru Hotnews.

Întrebat dacă se referă şi la familia Prigoană, europarlamentarul PDL a evitat un răspuns tranşant, afirmând că astfel de afacerişti sunt "foarte mulţi, în toate partidele, şi la PSD, şi la PDL, la toate PNL".

"Eu mă simt agresat, în decenţa cea mai elementară, atunci când îi văd pe aceşti oameni care sunt în mod fundamental dezarticulaţi, dând lecţii doar pentru că, pe baza banilor pe care i-au câştigat, ocupă poziţii de autoritate în partid mai întâi şi-şi permit să colonizeze sau să viseze să colonizeze statul", a adăugat Preda.

"Să nu cumva să plătească societatea pentru astfel de mofturi de a candida în momentul în care nu vezi nici măcar deosebirea între ceea ce înseamnă colegiul în care candidezi şi proiectul reformării statului. Trebuie să vezi diferenţele şi trebuie să ştii unde te situezi. Mi se pare de pildă grav să spui că singura variantă de legitimare democratică este candidatura într-un colegiu uninominal. Asta înseamnă să ignori tot ceea ce înseamnă peisajul democraţiilor de două secole încoace. Ideea că ajungi să dai lecţii pentru că folosind resurse financiare nelimitate ai ajuns în poziţii de autoritate este inacceptabilă pentru orice democrat din orice lume. O să mă bat cu această lume", a spus Preda.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu