micul dictator arata fata adevarata a unor politruci cum ar fi: Laszlo Borbely, Gyorgy Ervin, Emil hop poc Boc, Marcel Hoara (Bocul de la Gorj, pixuletele topi-top, ciumpilica-tiriplica, politicianul de matineu), Attila Korodi, Livache Negoita, George Scripcaru, Raduly Robert, Antal Arpad, Sorin Oprescu, Virginia Stefanica, Nicolae Nemirschi, Radu Mazare etc

luni, 12 aprilie 2010

Sutul in fundul UE dat de Ungaria; prima tara afectata de umbra extremismului poate fi Romania !

Sunt cu adevarat ingrijorat de votul dat de maghiari la alegerile de duminica.

Pentru ca pe fondul crizei economice care a destramat si lovit puternic familia si societatea maghiara, acestia si-au intors capul catre EXTREMA dreapta . Multi spun ca Jobbik ar fi un fel de PRM; le spun ca se inseala; Vadim este o biata curca plouata pe langa extremistii de la Jobbik care au bratul armat intarit de formatiunea Garda Civica Maghiara. Cu toate acestea, actuala generatie tanara din Ungaria, care nu stie nici macar ce inseamna vremurile lui Horthy, ce inseamna cu adevarat Ungaria Mare , a ales dreapta si extrema dreapta.
Fidesz a catigat 54 % dintre sufragii, urmat de Partidul Socialist cu 20 % si Jobbik cu 17 %. Enorm procentaj pentru Jobbik; imensa palma data democratiei propovaduite de UE, care incepe sa se uite neputincioasa cum un puternic focar infectionist de revizionism trianonian, va infecta relatiile dintre popoarele roman si maghiar. Popoarele pentru ca, la nivel oficial politicienii spun ca este totul in regula, insa adevarul este extrem de departe; in realitate, presiunea secuimii si obsesia lor pentru autonomie incep sa devina focare puternice de ura nationala, iar victoria extremei drepte din Ungaria le va da apa la moara sa agite apele in Harghita, Covasna si Mures.
Cred ca nu s-au uitat atat de repede cum in anii 90 Fidesz castigau capital politic pe tema UNGARIEI MARI, iar cele 17 procente luate de Jobbik acum alaturi de cele 54 ale Fidesz, dau frisoane Romaniei si Europei , tocmai din cauza faptului ca, cel putin [inca] teoretic, burtile goale si lipsurile aduse in Ungaria de criza economica, sunt umplute pentru 71% dintre alegatorii maghiari, cu ideea revizionista a Ungariei Mari.
Eu anticipez ca vor urma tulburari si provocari in Har-Cov, Mures unde discriminarea si epurarea etnica la adresa romanilor se va amplifica. Cu ce consecinte ?

Sursa: http://www.urbaniulian.ro/2010/04/12/sutul-in-fundul-ue-dat-de-ungaria-prima-tara-afectata-de-umbra-extremismului-poate-fi-romania/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu