micul dictator arata fata adevarata a unor politruci cum ar fi: Laszlo Borbely, Gyorgy Ervin, Emil hop poc Boc, Marcel Hoara (Bocul de la Gorj, pixuletele topi-top, ciumpilica-tiriplica, politicianul de matineu), Attila Korodi, Livache Negoita, George Scripcaru, Raduly Robert, Antal Arpad, Sorin Oprescu, Virginia Stefanica, Nicolae Nemirschi, Radu Mazare etc

luni, 19 aprilie 2010

Dan Tanasa sursa de informatii pentru Realitatea TV... cu cat te platesc micutii d-le Tanasa?

Dan Tanasa este o inepuizabila sursa de informatii pentru mass-media romaneasca doar ca in unele cazuri, (vezi Observatoriul de Covasna pe care Tanasa il acuza ca ar fi trompeta in limba romana a revizionismului udmr) ori nu citeaza sursa ori precizeaza ca un cetatean nu stiu ce a facut etc...
un cetatean fara nume, blog etc....

No, uite ca in cazul asta, Realitatea nu uita numele si blogul :)

Aveti mai jos materialul:
http://www.realitatea.net/tiriac--in-fiecare-saptamana-dorm-in-cel-putin-trei-paturi-diferite_709579.html

Ţiriac: "În fiecare săptămână dorm în cel putin trei paturi diferite"

Fostul tensiman declară într-un interviu pentru cotidianul spaniol "20 minutos", preluat de blogul lui Dan Tănasă, vorbeşte de rivalitatea Federer-Nadal, intelectul sportivilor sau cum se fac bani mulţi pe criză.

Ion Ţiriac, despre tenis, sclavagism şi afaceri / FOTO: Gruprc.ro
Ion Ţiriac mărturiseşte într-un interviu acordat cotidianului spaniol "20 minutos" că viaţa lui se petrece mai mult în avion. "În fiecare săptămână, dorm în cel puţin trei paturi diferite", mărturiseşte fostul tenisman, aflat la Madrid pentru detalii organizatorice legate de turneul Masters.

Întrebat dacă este mai bun ca om de afaceri decât ca tenisman, Ţiriac a spus: "Sportivul nu este un tont, iar şcoala vieţii îţi dă mai multă înţelepciune decât Oxford sau Harvard. Sunt extrem de inteligent într-o situaţie: când îmi dau seama că nu mă pricep într-un anumit domeniu, caut pe cineva mai deştept ca mine".

Despre tenis, Ţiriac spune că a evoluat mult, preferatul său fiind Roger Federer, fără legătură cu faptul că Rafa Nadal face mofturi atunci când este invitat la Mastersul de la Madrid, organizat de român. "Multă vreme am susţinut că Rod Laver este cel mai bun. Comparând vremurile de atunci cu cele de acum, deşi nu prea putem face acest lucru, pot să spun că Federer este mai bun. Este ca nu artist la pian. Inventeaza lovituri care nu există".

În ceea ce priveşte criza, Ţiriac arată cu degetul spre SUA: "Criza este mondială şi este consecinţa dezastrului financiar pe care l-a suferit SUA. În Europa suntem sclavii lor. Ceea ce se întâmplă acolo se petrece peste şase luni în Europa. Nu băncile sunt problema, ci lipsa încrederii. Pe timp de criză se fac mai multi bani decât în perioadele de boom economic.

2 comentarii: