micul dictator arata fata adevarata a unor politruci cum ar fi: Laszlo Borbely, Gyorgy Ervin, Emil hop poc Boc, Marcel Hoara (Bocul de la Gorj, pixuletele topi-top, ciumpilica-tiriplica, politicianul de matineu), Attila Korodi, Livache Negoita, George Scripcaru, Raduly Robert, Antal Arpad, Sorin Oprescu, Virginia Stefanica, Nicolae Nemirschi, Radu Mazare etc

miercuri, 21 aprilie 2010

Dan Tanasa: Solicitare de informatii in baza Legii nr. 544/2001 – afis limba maghiara

---------- Forwarded message ----------
From: Dan Tanasa >
Date: 2010/4/20
Subject: Solicitare de informatii in baza Legii nr. 544/2001 - afis limba maghiara
To: Prefectura Covasna <cabinetulprefectului@prefecturacv.ro>
Cc: tanasa dan <tanasa.dan@gmail.com>, Senatorul Iulian Urban <iulian.urban@gmail.com>


Catre,

INSTITUTIA PREFECTULUI JUDETULUI COVASNA,

In atentia

Domnului Prefect Gyorgy Ervin
Sediul: Piaţa Libertatii, nr. 4, Sfantu Gheorghe, judetul Covasna


Obiect: solicitare de informatii in baza Legii nr. 544/2001 privind inscriptionarea in primul rand in limba minoritatilor si abia apoi in limba oficiala a statului a afisului de promovare a manifestarii „Anul Artelor Plastice in judetul Covasna – 2010”

Stimate domnule Prefect

In plin centrul municipiului Sfantu Gheorghe, la cativa pasi de sediul institutiei pe care cu onoare o conduceti a fost amplasat un afis de promovare a manifestarii „Anul Artelor Plastice in judetul Covasna – 2010”. Manifestarea este organizata de catre Muzeul National Secuiesc si sustinuta de Consiliul Judetean Covasna si Primaria Sfantu Gheorghe. Din nefericire, afisul (vezi anexa) este inscriptionat mai intai in limba minoritatilor si abia apoi in limba oficiala de stat, lucru asupra ilegalitatii careia v-ati pronuntat atat dumneavoastra cat si ministrul Vasile Blaga, in situatii similare.

Avand in vedere acestea, prin prezenta va adresez o solicitare de informatii de interes public in baza Legii nr. 544/2001 prin care solicit sa imi comunicati, in termen legal, urmatoarele informatii privind inscriptionarea mai intai in limba minoritatilor si abia apoi in limba oficiala a statului a afisului de promovare a manifestarii „Anul Artelor Plastice in judetul Covasna – 2010”:

- Care sunt masurile pe care Institutia Prefectului Judetului Covasna le va intreprinde pentru a indrepta aceasta ilegalitate comisa de catre Muzeul National Secuiesc si Consiliul Judetean Covasna.

In speranta unui raspuns prompt,

Dan Tanasa
20 aprilie 2010

Preluare din: http://www.urbaniulian.ro/2010/04/20/solicitare-de-informatii-in-baza-legii-nr-5442001-afis-limba-maghiara/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu