micul dictator arata fata adevarata a unor politruci cum ar fi: Laszlo Borbely, Gyorgy Ervin, Emil hop poc Boc, Marcel Hoara (Bocul de la Gorj, pixuletele topi-top, ciumpilica-tiriplica, politicianul de matineu), Attila Korodi, Livache Negoita, George Scripcaru, Raduly Robert, Antal Arpad, Sorin Oprescu, Virginia Stefanica, Nicolae Nemirschi, Radu Mazare etc

joi, 15 aprilie 2010

EPURAREA ETNICA A ROMANILOR DIN COVASNA. Zilele Elevilor Covasneni cu elevi din...Ungaria! Elevii romani din Intorsura Buzaului exclusi!

In perioada 6-8 mai 2010 va fi organizata, in judetul Covasna, cea de-a sasea editie a Zilelor Elevilor Covasneni. Evenimentul este organizat dupa modelul "Intalnirea maghiarilor covasneni de pretutindeni" organizata de catre Consiliul Judetean Covasna in august 2007, de la care romanii au fost exclusi (acest eveniment a fost declarat discriminatoriu la adresa romanilor de catre CNCD). Si asta deoarece, pagina oficiala de internet a evenimentului, care poate fi consultata la adresa http://www.diaknapok.ro/ este, cum altfel, exclusiv in limba maghiara (foto).
La acest eveniment vor participa doar elevii maghiari din orasele Sfantu Gheorghe, Targu Secuiesc, Baraolt, Covasna, Hunedoara si Ungaria, elevii romani din orasul Intorsura Buzaului nefiind invitati de catre organizatori la acest eveniment. Printre organizatori, conform paginii de internet a evenimentului, se numara Consiliul Judetean Covasna si Primaria Sfantu Gheorghe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu