micul dictator arata fata adevarata a unor politruci cum ar fi: Laszlo Borbely, Gyorgy Ervin, Emil hop poc Boc, Marcel Hoara (Bocul de la Gorj, pixuletele topi-top, ciumpilica-tiriplica, politicianul de matineu), Attila Korodi, Livache Negoita, George Scripcaru, Raduly Robert, Antal Arpad, Sorin Oprescu, Virginia Stefanica, Nicolae Nemirschi, Radu Mazare etc

joi, 15 aprilie 2010

Guvernul Emil Boc isi asuma public sintagma "tinutul secuiesc" promovata de ministrul Kelemen Hunor!

Kelemen Hunor (foto): Nu am făcut nimic anticonstituţional, nu-mi dau demisia

Ministrul Culturii şi Patrimoniului Naţional, Kelemen Hunor, a declarat joi, la Covasna, că nu a făcut nimic anticonstituţional, prin urmare nu are de ce să-şi dea demisia, aşa cum solicită liderii Partidului Conservator.

'Din păcate nu pot să satisfac dorinţele Partidul Conservator, nu se pune problema demisiei. (...) Nu am făcut nicio declaraţie ori acţiune anticonstituţională. În Constituţie nu scrie nicăieri că nu poţi vorbi despre regiunile istorice din România, despre Ţinutul Secuiesc sau Ţara Moţilor', a declarat Kelemen Hunor.

Ministrul a menţionat că nu a primit nici un reproş din partea premierului ori a colegilor săi de cabinet pentru că a folosit sintagma 'Ţinutul Secuiesc' ori pentru că a promovat-o prin intermediul paginii oficiale a ministerului pe care îl conduce.

Declaraţia lui Kelemen Hunor a venit în replică la ce a vicepreşedintelui PC, Bogdan Diaconu, care i-a reproşat că a folosit sintagma 'Ţinutul Secuiesc' în promovarea unui eveniment oficial al ministerului, respectiv Bienala de grafică ce va avea loc în luna mai în judeţul Covasna.

Sursa: AGERPRES

Vezi si http://tanasadan.blogspot.com/2010/04/stupefiant-guvernul-boc-patroneaza.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu