micul dictator arata fata adevarata a unor politruci cum ar fi: Laszlo Borbely, Gyorgy Ervin, Emil hop poc Boc, Marcel Hoara (Bocul de la Gorj, pixuletele topi-top, ciumpilica-tiriplica, politicianul de matineu), Attila Korodi, Livache Negoita, George Scripcaru, Raduly Robert, Antal Arpad, Sorin Oprescu, Virginia Stefanica, Nicolae Nemirschi, Radu Mazare etc

miercuri, 21 aprilie 2010

FURT SI FRAUDA la Parlament. Senatorul Iulian Urban reclama trucarea alegerii conducerii CNCD. Dovada prin DOC. Si o intrebare pentru Guvern: Cum se r


Senatorul Iulian Urban reclama un fapt care tine, dupa parerea mea, de domeniul Parchetului, dupa aflarea rezultatelor de ieri privind completarea cu sase persoane a conducerii Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD), formata din 9 (noua) secretari de stat. Furtul cel putin a unui vot, pentru a se instala o alta echipa decat cea votata de fapt poate ridica serioase semne de intrebare asupra corectitudinii tuturor rezultatelor iesite de sub votul alesilor nostri. Redau mai jos dezvaluirile senatorului PDL:

Marturisesc ca alegerile pentru persoanele care se vor desemna de catre Parlament pentru a ocupa functii de conducere la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, mi-au reincalzit senzatia de tro[a]c[a] politica de cea mai joasa speta.
Va atasez spre studiu avizul comun al celor sase comisii parlamentare, la care fac urmatoarele precizari :

1. Nu stiu cum de TOTI cei sase candidati alesi au obtinut 56 de voturi, intrucat eu unul de exemplu nu i-am votat pe : Asztalos Csaba Ferenc, Vlas Claudia Sorina sau Jura Cristian; asa ca acestia NU au votul meu deci unii trebuiau sa fi obtinut mai putine voturi si nu toti acelasi numar de 56!

2. PDL si premierul Boc tot discuta de faptul ca interesele personale ale unor baroni din partid trebuie sa nu mai paleasca in fata interesului national, al asteptarilor cetatenilor. Ei bine, desi propunerea oficiala a PDL era Popescu Nicoleta Tatiana, asa cum vedeti, ea nu a fost sustinuta si votata de parlamentarii PDL. De fapt PDL este singurul parlamentar care nu si-a impus nici un fel de membru in CNCD. Am intrebat de ce nu este sustinuta Popescu Nicoleta Tatiana [ votata de subsemnatul ! ] si mi s-a spus, aiuritor, ca aceasta ar fi ” pila lui Monica Macovei, si trebuie sa mai terminam cu astia si influenta lor in partid!!!”; asa ca a fost sustinuta Panfile AnaMaria [ cu care nu am nimic ] insa care a fost puternic sustinuta de unul din vicepresedintii PDL, pe criterii de cojudetenitate.

3. Legat de audierea candidatilor la functiile din CNCD, pot sa spun faptul ca : Mi-a placut prezentarea profesionala a lui Potra Carmen Bianca sau a lui Truinea Paula Roxana, insa acestea nu au fost alese, preferandu-se un vot dat mai mult raportat la interesele unor PERSOANE si nu a unor partide; cat despre interesul ca cetatenii tarii sa stie ca la CNCD se vor trimite profesionisti… Dumnezeu cu mila !

4. Dintre cei desemnati [ alesi .....] doar Vasile Vasile Alexandru, un avocat de etnie rroma, mi s-a parut a se prezenta aproape de inaltimea si responsabilitatea functiei.

Mai multe documente aici: Cum s-au ales noii membrii ai CNCD ; de ce nu si-a impus nici un candidat PDL

Vezi si Dictatura minoritatilor la CNCD. Incompatibilul Istvan Haller vrea sa-i predea stafeta, din nou, lui Asztalos Csaba Ferenc. In atentia ANI

Secretarul de stat Istvan Haller de la CNCD este omul-cheie al Accept


Sursa: http://roncea.ro/2010/04/21/furt-si-frauda-la-parlament-senatorul-iulian-urban-reclama-trucarea-alegerilor-conducerii-cncd-dovada-prin-document-si-o-intrebare-pentru-guvern-cum-se-reflecta-reducerile-de-personal-la-cncd-pr/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu