micul dictator arata fata adevarata a unor politruci cum ar fi: Laszlo Borbely, Gyorgy Ervin, Emil hop poc Boc, Marcel Hoara (Bocul de la Gorj, pixuletele topi-top, ciumpilica-tiriplica, politicianul de matineu), Attila Korodi, Livache Negoita, George Scripcaru, Raduly Robert, Antal Arpad, Sorin Oprescu, Virginia Stefanica, Nicolae Nemirschi, Radu Mazare etc

vineri, 2 aprilie 2010

DOCUMENT. Conducerea UDMR a Bibliotecii Judetene Covasna il "scuipa in fata" pe ministrul Vasile Blaga si continua sa foloseasca stampila ilegala!

Guvernul Romaniei nu are autoritate in judetele Covasna si Harghita, controlate de UDMR si PCM. Cele doua organizatii ale maghiarilor din Romania se dedau la tot felul de ilegalitati si incalcari ale Constitutiei in zona


Documentele oficiale emise de institutiile publice centrale ale Romaniei sunt hartie igienica, la propriu, pentru administratia publica locala din judetele Covasna si Harghita, judete controlate administrativ de catre organizatiile iredentist-sovine ale comunitatii maghiare din Romania, Uniunea Democrata Maghiara din Romania (UDMR) si Partidul Civic Maghiar (PCM).
O noua dovada in acest sens este data de Biblioteca Judeteana Covasna, condusa de Szonda Szabolcs (institutie in care nu este angajat niciun roman in acest moment si nici nu va mai fi vreodata angajat vreunul!), care utilizeaza o stampila (foto dreapta) pe care este inscriptionata sintagma "Tres Sedes Siculorum", adica "trei scaune secuiesti".
Aceasta stampila este ilegala. Ministerul de Interne a confirmat acest lucru aici. La solicitarea ministrului Vasile Blaga, Prefectura Covasna a somat Biblioteca Judeteana Covasna aici sa nu mai foloseasca aceasta stampila.
Azi, 2 aprilie 2010, Biblioteca Judeteana Covasna mi-a comunicat documentul de mai jos, dupa ce i-am solicitat sa imi comunice urmatoarele:
- In ce limba este sintagma „Tres Sedes Siculorum” cuprinsa in stampila Bibliotecii Judetene Covasna?;
- Care minoritate nationala din Romania foloseste aceasta limba?
- Care este ponderea acestei minoritati nationale in totalul populatiei judetului Covasna?

Raspunsul Bibliotecii Judetene Covasna arata cam asa...

Fara nici cea mai mica jena si in totalul dispret fata de somatia Guvernului Romaniei prin care i-a fost pus in vedere sa scoata din uz aceasta stampila, directorul Bibliotecii Judetene Covasna utilizeaza pe documentul de mai sus aceeasi stampila ilegala.
Dupa ce primarul UDMR din Sfantu Gheorghe, Antal Arpad, a declarat ca nu va inlocui indicatoarele turistice ilegale pe care le-a amplasat in centrul municipiului, chiar daca ele sunt ilegale pentru ca contin denumirea institutiilor mai intai in limba minoritatii si abia apoi in limba oficiala a statului, acest nou caz al directorului Bibliotecii Judetene Covasna care ignora o somatie a Guvernului Romaniei, constituie provocari fara precedent ale liderilor maghiari si sunt menite a provoca cu orice pret un conflict interetnic in Romania. Nesupunerea civica si dispretul fata de legile care guverneaza aceasta tara ale liderilor UDMR sunt gesturi care devin din ce in ce mai flagrante, menite doar sa provoace si sa incite la ura interetnica si rasiala.
Ramane de vazut ce va face prefectul UDMR Gyorgy Ervin in acest caz si daca va sanctiona conducerea Bibliotecii Judetene Covasna.

Vezi si http://tanasadan.blogspot.com/2010/03/document-ministrul-de-interne-vasile.html

http://tanasadan.blogspot.com/2010/04/document-somatia-prefecturii-covasna.html


PS: demn de remarcat este si faptul ca acest document, emis de o institutie publica locala din Romania, nu are reprodus pe el Stema Romaniei, conform legii! De asemenea, de remarcat ipocrizia scarboasa a conducatorilor maghiari de institutii publice care, incercand sa faca pe europenii, reproduc pe documente oficiale denumirile institutiilor in limba engleza! Cine dracu le cere sa faca asta? Oare documentele emise de institutii din Marea Britanie au denumirea institutiei si in limba romana?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu