micul dictator arata fata adevarata a unor politruci cum ar fi: Laszlo Borbely, Gyorgy Ervin, Emil hop poc Boc, Marcel Hoara (Bocul de la Gorj, pixuletele topi-top, ciumpilica-tiriplica, politicianul de matineu), Attila Korodi, Livache Negoita, George Scripcaru, Raduly Robert, Antal Arpad, Sorin Oprescu, Virginia Stefanica, Nicolae Nemirschi, Radu Mazare etc

duminică, 11 aprilie 2010

INTERZISI IN SLOVACIA, finantati cu fonduri publice in Romania. Formatia revizionista Karpatia concerteaza din nou in Romania, in 17 aprilie!

Formatia maghiara Karpatia, interzisa in Slovacia datorita mesajelor sale revizioniste, va concerta din nou in Romania, pe 17 aprilie la Targu Secuiesc, judetul Covasna. Este binecunoscut opiniei publice faptul ca formatia Karpatia promoveaza mesaje revizioniste maghiare si nostalgice ale Ungariei Mari.

Autoritatile romane nu doar ca nu reactioneaza fata de prestatiile acestei formatii rock ci chiar ii finanteaza prestatiile antiromanesti. Astfel, concertul din data de 17 aprilie este sprijinit de catre Tinerii Maghiari din Ardeal EMI, organizatie binecunoscuta pentru organizarea taberelor paramilitare de la Gheorgheni in care cer anularea Tratatului de la Trianon sau unde se cere declansarea unui conflict pentru obtinerea autonomiei teritoriale a maghiarilor din Ardeal. EMI este la randul ei finantata din fonduri publice de catre Primaria Sfantu Gheorghe si Consiliul Judetean Covasna, dupa cum reiese de pe site-ul EMI aici. (Foto dreapta: Albumul din 2003 care ilustreaza harta Ungariei Mari)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu