micul dictator arata fata adevarata a unor politruci cum ar fi: Laszlo Borbely, Gyorgy Ervin, Emil hop poc Boc, Marcel Hoara (Bocul de la Gorj, pixuletele topi-top, ciumpilica-tiriplica, politicianul de matineu), Attila Korodi, Livache Negoita, George Scripcaru, Raduly Robert, Antal Arpad, Sorin Oprescu, Virginia Stefanica, Nicolae Nemirschi, Radu Mazare etc

miercuri, 21 aprilie 2010

FOTO. EPURAREA ETNICA A ROMANILOR DIN COVASNA. Limba oficiala de stat in Covasna este limba maghiara!

Limba oficiala de stat in Covasna este limba maghiara. Asa se explica de ce toata anunturile, indicatoarele, afisele, etc. amplsate in spatiul public, de catre autoritatile administratiei publice locale (si nu numai!) sunt inscriptionate mai intai in limba maghiara si abia mai apoi in limba romana.
Afisul de mai jos, amplasat in plin centrul municipiului Sfantu Gheorghe anunta "Anul Artelor Plastice in judetul Covasna in 2010", dar dupa cum ne-au obisnuit autoritatile publice locale controlate de UDMR si PCM, pentru ca ungurii sunt mai multi in zona, atunci prima data se va scrie in limba maghiara. Ce conteaza ca e ilegal si e pe fonduri publice. Daca zic liderii maghiari ca asa se face atunci asa e legal.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu