micul dictator arata fata adevarata a unor politruci cum ar fi: Laszlo Borbely, Gyorgy Ervin, Emil hop poc Boc, Marcel Hoara (Bocul de la Gorj, pixuletele topi-top, ciumpilica-tiriplica, politicianul de matineu), Attila Korodi, Livache Negoita, George Scripcaru, Raduly Robert, Antal Arpad, Sorin Oprescu, Virginia Stefanica, Nicolae Nemirschi, Radu Mazare etc

joi, 1 aprilie 2010

DOCUMENT. RUSINOS. Prefectul UDMR Gyorgy Ervin cauta scuze pentru a nu da curs solicitarilor sefului sau, ministrul Vasile Blaga!

Dupa ce prefectul judetului Covasna a afirmat aici ca inscriptia in limba maghiara, "Kozseghaza", amplasata pe frontispiciul primariei comunei Mereni (foto dreapta) nu poate fi modificata intrucat aceasta cladire este o cladire monument, i-am cerut prefectului Gyorgy Ervin (foto) sa dovedeasca cele afirmate de domnia sa, bazandu-ma pe faptul ca, un inalt functionar public al statului roman, asa cum este domnia sa, nu si-ar permite sa faca afirmatii gratuite, cu atat mai mult cu cate aici este vorba de respectarea legilor si a Constitutiei Romaniei.
Din fotografia publicata de saptamanalul "Condeiul ardelean" se poate vedea cu ochiul liber despre ce cladire monument vorbim: una proapat vopsita, cu termopane si tigla bramac. I-am solicitat asadar prefectului Gyorgy Ervin sa isi probeze afirmatiile, cu atat mai mult cu cat chiar ministrul Vasile Blaga a confirmat faptul ca aceasta inscriptie este ilegala, si ca atare trebuie idepartata.

Se vede limpede faptul ca prefectul Gyorgy Ervin a facut afirmatii gratuite in ceea ce priveste statutul de monument al cladirii primariei comunei Mereni, fara sa poate proba cele afirmate. Nu as vrea sa cred ca inaltul functionar public al statului roman, prefectul Gyorgy Ervin, este cumva labil psihic. Ceea ce este mai grav este faptul ca afirmatia privind statutul de monument al cladirii primariei din Mereni nu a fost facuta intre patru ochi, in fata subsemnatului, ci in fata presei, a reprezentatilor mass-media locale, pe care se vede treaba ca prefectul Gyorgy Ervin i-a cam luat de papagali (n-ar fi prima oara!).
De ce prefectul Gyorgy Ervin a mintit opinia publica in aceasta privinta? Asta este seriozitatea unui inalt functionar public platit din bani pubici? Domnule Ervin, astea sunt scuzele puerile pe care le utilizati pentru a nu aplica prevederile legale in vigoare si pentru a face jocurile UDMR, formatiune care v-a sprijit pentru un nou mandat in functia de prefect? De ce cautati justificari pentru a nu interveni in ilegalitatile UDMR si PCM din judet? De ce oare nu va intreaba presa locala toate astea....?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu