micul dictator arata fata adevarata a unor politruci cum ar fi: Laszlo Borbely, Gyorgy Ervin, Emil hop poc Boc, Marcel Hoara (Bocul de la Gorj, pixuletele topi-top, ciumpilica-tiriplica, politicianul de matineu), Attila Korodi, Livache Negoita, George Scripcaru, Raduly Robert, Antal Arpad, Sorin Oprescu, Virginia Stefanica, Nicolae Nemirschi, Radu Mazare etc

miercuri, 21 aprilie 2010

DOCUMENT. STUPEFIANT. Radio Romania apara sintagma "tinut secuiesc"! Revizionismul maghiar duduie cu banii si functionarii statului roman!

Redau mai jos pozitia oficiala a Radio Romania in chestiunea folosirii, in cadrul programelor sale, a sintagmei "tinut secuiesc". Intr-un mod cat se poate de stupefiant, directorul Radio Romania, Maria Toghina, se apara in fata Consiliului National al Audiovizualului, care analizeaza petitia unui cetatean, invocand vorbele ministrului Elena Udrea sau marcile inregistrate de OSIM.
La fel ca si ministrul Elena Udrea, presedintele director al Radio Romania nu vede nicio problema in utilizarea sintagmei "tinutul secuiesc", in aceeasi maniera in care se foloseste sintagma Tinutul Bucovinei sau Tinutul Oasului.
Autoritatile romane au ajuns astfel, intr-un mod cat se poate de aiuritor, sa sustina singure "tinutul secuiesc", inventia UDMR, tinut ce constituie in fapt dorinta de autonomie teritoriala pe criterii etnice a maghiarilor din Covasna si Harghita.
Nici pe Maria Toghina si nici pe Elena Udrea nu le deranjeaza faptul ca Tinutul Bucovinei sau cel al Oasului nu au la baza criteriul etnic, asa cum este cazul asa-zisului tinutu secuiesc. La fel, pe cele doua nu le deranjeaza faptul ca in timp ce Tinutul Bucovinei sau cel al Oasului nu sunt contestate de nimeni, asa-zisul tinut secuiesc este contestat de romanii din zona, care sunt epurati etnic de catre administratia publica locala controla de UDMR si PCM.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu