micul dictator arata fata adevarata a unor politruci cum ar fi: Laszlo Borbely, Gyorgy Ervin, Emil hop poc Boc, Marcel Hoara (Bocul de la Gorj, pixuletele topi-top, ciumpilica-tiriplica, politicianul de matineu), Attila Korodi, Livache Negoita, George Scripcaru, Raduly Robert, Antal Arpad, Sorin Oprescu, Virginia Stefanica, Nicolae Nemirschi, Radu Mazare etc

joi, 20 mai 2010

Ieri, deputati ai PDL si UNPR, prin votul lor, au mai dat o lovitura statului roman

Parlamentari PD-L , UDMR, şi UNPR au votat ieri 19 mai, ca elevii minorităţilor naţionale să înveţe Istoria şi Geografia în limba lor maternă şi nu în limba oficială a statului, limba română. Votul PDL si UNPR, demonstreaza cat de departe de interesul national sunt parlamentarii acestor partide, care au votat respectiva prevedere. Pactic deputatii PDL si UNPR dau unda undă verde UDMR pentru enclavizarea si segregarea etnica a zonei judeţelor Covasna, Harghita şi o parte din Mureş, transmite Romanian Global News. Prin aceasta noua prevedere generatiile de copii maghiari nu vor mai sti denumirile corecte si istoria statului in care traiesc acest lucru venind in intampinarea doleantelor extremiştilor maghiari de a izola complet minoritatea maghiară de restul populatiei romanesti si de statul roman. Pe fondul schimbarilor politice de la Budapesta si a cresterii extremismului maghiar in Ungaria , această prevedere, este încă o piatră pusă la temelia acţiunilor de segregare si autonomizare a zonei pe criteriul etnic, vizată de Budapesta si de extremistii mahiari din Romania. Desi cu o seara cu o seară înainte, o parte dintre parlamentarii democrat-liberali refuzaseră solicitarea UDMR, ceea ce a dus la amânarea votului, conducerea PDL şi-a băgat deputaţii în şedinţă, cerându-le vot pentru varianta UDMR. Ca niste marionete fara coloana vertebrala acestia au executat comanda executată ieri. Unul dintre instrumentele UDMR a fost presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, care a modificat ordinea de zi, mutând dezbaterea la legea educaţiei înaintea legii lustraţiei. Prevedera antinationala a UDMR a fost votata cu 111 voturi „pentru", 45 „împotrivă" şi 10 abţineri. 81 de parlamentari PDL au votat „pentru", 5 „împotrivă", iar 9 s-au abţinut. PNL a părăsit sala în semn de protest, caracterizând votul drept unul „antinaţional", iar PSD a votat împotrivă.
Legea educaţiei a fost votată, ieri, de Camera Deputaţilor şi, pentru a intra în vigoare, are nevoie şi de votul Senatului, Cameră decizională. Romanian Global News felicita pe cei cinci parlamentari PDL care au votat impotriva legii care tradeaza interesul national romanesc.

Sursa: Romanian Global News

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu