micul dictator arata fata adevarata a unor politruci cum ar fi: Laszlo Borbely, Gyorgy Ervin, Emil hop poc Boc, Marcel Hoara (Bocul de la Gorj, pixuletele topi-top, ciumpilica-tiriplica, politicianul de matineu), Attila Korodi, Livache Negoita, George Scripcaru, Raduly Robert, Antal Arpad, Sorin Oprescu, Virginia Stefanica, Nicolae Nemirschi, Radu Mazare etc

marți, 11 mai 2010

EPURAREA ETNICA A ROMANILOR. Husarul, soldatul maghiar - tema Zilelor Turismului din Trei Scaune (Covasna)! Romanii exclusi de la manifestare!

Dupa ce am aratat aici faptul ca, Consiliul Judetean Covasna, sub comanda presedintelui Tamas Sandor (foto), organizeaza "Zilele turismului din Trei Scaune" si a postat programul manifestarii exclusiv in limba maghiara, conducerea maghiara a Consiliului Judetean Covasna a postat pe pagina institutiei programul si in limba romana aici. De remarcat faptul ca articolul de pe pagina de internet a institutiei este antedatat materialului de pe blogul meu.
Asadar avem si program in limba romana, ca sa stie si romanii pe ce se duc banii lor. Si asa aflam ca in acest an tema evenimentului va fi husarul, soldatul maghiar, reprezentant al Imperiului Austro-Ungar si al perioadei in care romanii erau sclavii ungurilor si nu aveau nici un fel de drept. Totul pe bani publici si in dispretul romanilor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu