micul dictator arata fata adevarata a unor politruci cum ar fi: Laszlo Borbely, Gyorgy Ervin, Emil hop poc Boc, Marcel Hoara (Bocul de la Gorj, pixuletele topi-top, ciumpilica-tiriplica, politicianul de matineu), Attila Korodi, Livache Negoita, George Scripcaru, Raduly Robert, Antal Arpad, Sorin Oprescu, Virginia Stefanica, Nicolae Nemirschi, Radu Mazare etc

joi, 7 octombrie 2010

RoMedia.gr la un an de existenţă


httpwwwromediagr.jpg

Atena, Grecia/RoMedia.gr/joi, 07 octombrie 2010/ - Publicaţia on line dedicată românilor din Grecia - RoMedia.gr a ajuns la un an de existenţă. Timp de 12 luni, începând cu data de 3 octombrie RoMedia.gr informează publicul cititor cu străduinţă către o ştire de calitate, transmiţând pulsul întâmplărilor din Grecia, România, Uniunea Europeană, dar şi din diaspora română în lume, cu precădere din Grecia.

Cu puţin peste 210.000 de cititori în primul an RoMedia.gr a notat premieră pe tabloul ziarelor româneşti din diasporă, fiind unicul ziar on line împrospătat cu ştiri de cinci ori pe săptămână.
RoMedia.gr continuă aşadar să fie unicat în lume în ceea ce priveşte fluxul de ştiri, prezentarea şi multitudinea acestora. Aceste lucruri au adus RoMedia.gr colaborări de succes cum ar fi parteneriatul cu Romanian Global News, dar şi colaborarea cu TVR Internaţional pentru realizarea emisiunii Români despre Români, publicaţia noastră furnizând săptămânal informaţii.
De-a lungul acestui an, greu şi foarte important pentru existenţa noastră, am învăţat lucruri noi, am rodat şi construit colaborări, am şi pierdut unele – aşa cum este şi firesc, dar înainte de toate am învăţat lucruri noi şi necesare pentru a continua.
Şi RoMedia.gr va continua să vă informeze şi în viitor aşa cum a făcut-o. Numai că după un an de rodaj se impun nişte schimbări, la care se lucrează în această perioadă, urmând a fi anunţate ori vizibile la momentul oportun. Chiar dacă unele vor fi vizibile, iar altele nu, toate la un loc intenţionăm să conducă la un singur rezultat îmbunătăţirea RoMedia.gr.
Ţinem să mulţumim cititorilor pentru încrederea acordată, oficialităţilor române de la Atena pentru sprijinul acordat ori de câte ori am solicitat o informaţie ori interviu, sponsorilor noştri - nu mulţi dar inimoşi, precum şi colaboratorilor noştri din Atena ori Salonic, din Bucureşti, Cluj, Galaţi ori Sibiu, care au facilitat transmiterea informaţiei către dumneavoastră şi fără de care nici RoMedia.gr nu ar fi putut fi ceea ce acum este. Şi nu uitaţi că RoMedia.gr este ziarul nostru al tuturor, făcut de români pentru români!

Vă mulţumim!
RoMedia.gr

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu