micul dictator arata fata adevarata a unor politruci cum ar fi: Laszlo Borbely, Gyorgy Ervin, Emil hop poc Boc, Marcel Hoara (Bocul de la Gorj, pixuletele topi-top, ciumpilica-tiriplica, politicianul de matineu), Attila Korodi, Livache Negoita, George Scripcaru, Raduly Robert, Antal Arpad, Sorin Oprescu, Virginia Stefanica, Nicolae Nemirschi, Radu Mazare etc

luni, 4 octombrie 2010

Curs de limba romana la Centrul Roman de Informare din Bruxelles

Bruxelles, Belgia/Romanian Global News
luni, 04 octombrie 2010
Curs de limba romana la Centrul Roman de Informare din Bruxelles
Centrul Roman de Informare din Bruxelles demareaza luni, 4 octombrie, o serie de cursuri de limba romana, transmite Romanian Global News, care citeaza institutia romana.

Cursul va avea o durata de 60 de ore dispuse in sedinte de cate 2 ore pe saptamana si se va desfasura seara, dupa urmatorul program: lunea si joia, de la orele 18:30 la 20:30, nivelul A1 (incepatori), respectiv B1 (intermediar). Mai multe informatii despre acest curs (pret, inscriere, certificat de limba straina validat de ALTE - Association of Language Testers of Europe) se pot afla luand legatura cu centrul, la coordonatele: telefon: +32 (0) 2.344.41.45, e-mail: crib@icr.ro.

Fiecare curs isi propune sa devolte competentele lingvistice: intelegere (atat ascultare, cat si citire), expresie orala si scriere. Incepatorii se vor axa pe invatarea vocabularului de baza si a structurilor de limbaj. Nivelul intermediar isi propune sa dezvolte capacitatile de comunicare, orale si scrise, pentru a asigura autonomia vorbitorului. Se vor oferi explicatii in franceza, italiana sau engleza.

Sursa: Romanian Global News


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu