micul dictator arata fata adevarata a unor politruci cum ar fi: Laszlo Borbely, Gyorgy Ervin, Emil hop poc Boc, Marcel Hoara (Bocul de la Gorj, pixuletele topi-top, ciumpilica-tiriplica, politicianul de matineu), Attila Korodi, Livache Negoita, George Scripcaru, Raduly Robert, Antal Arpad, Sorin Oprescu, Virginia Stefanica, Nicolae Nemirschi, Radu Mazare etc

miercuri, 28 iulie 2010

Lecţie de făcut căcatul praştie. Activistul UTC Cristian Preda ne dă lecţii despre Revoluţie?

de George Bara

Sunteţi mulţi, dar proşti. Cam ăsta e dictonul după care se ghidează acum actuala putere, fie prin emanaţiile de la Cotroceni sau Palatul Victoria, că e cam totuna. Ca studiu de caz, Traian Băsescu pare cel mai lipsit de orice respect pentru facultăţile mintale ale acestui popor, care nu s-a remarcat niciodată prin gloată, ci prin elitele ei care, Doamne-ajută încă există.

Singura problemă a acestei elite adevărate este că nu a fost cu burse Soroş prin străinătate şi că nu operează în vasta reţea de ONG-uri care formează aşa-zisa “societate civilă”. De exemplu, dacă tot e să învăţăm o lecţie despre cum se face căcatul praştie, să luăm recenta abordare prin hăhăială a problemei iredentismului maghiar din România.

După ce Băsescu a răspuns într-un stil oarecum turmentat instigărilor la violenţă interetnică ale dereglatului Tokes Laszlo, uns cavaler cu Steaua României chiar de către actualul preşedinte, s-au apucat şi hăitaşii de pe lângă Cotroceni să ne înveţe cum stă treaba cu Revoluţia. Cristi Preda, politologul de casă al lui Băsescu şi europarlamentar PDL, bursier Soroş prin excelenţă şi un susţinător al idealurilor multiculturalismului (doar atâta vreme cât ele sunt pro-maghiare!), s-a apucat să ne înveţe cum că, dacă îl criticăm pe Tokes Laszlo, criticăm însăşi Revoluţia şi democraţia din România. O fi domnul Preda politolog, dar la logică şi bun simţ are mari lipsuri. La 20 de ani de la Revoluţie ar fi cazul să îl anunţe cineva pe acest Cristi Preda de faptul că s-a aflat deja că Revoluţia din 1989 a fost o lovitură sângeroasă de stat, orchestrată de către serviciile secrete din Rusia, Ungaria şi Serbia şi pusă în aplicare de către fruntaşii PCR alături de generali de armată trădători. Că Iliescu şi Brucan fuseseră racolaţi de KGB, că generalul Militaru era un dement desconspirat ca dublu agent secret, le spune negru pe alb chiar fondatorul SRI, Virgil Măgureanu. Că Tokes era un colaborator al Securităţii a dezvăluit revista Tinerama în anii 199o şi că acesta lucra pentru serviciile secrete maghiare AVO. Lucruri care deja au intrat în subconştientul colectiv al românilor care mai gândesc, însă nu după o istovitoare muncă de 20 de ani unor istorici, jurnalişti şi foşti militari, care nu au răbdat ca noii emanaţi de după Revoluţie să persiste într-o minciună.

Gazeta lui Băsescu, a se citi Evenimentul Zilei, a început chiar să publice editoriale ale unor “băeţi” cu plete (aşa zisa generaţie aşteptată de tineri) care ne spun, nici mai mult nici mai puţin, că Tokes are dreptate şi că noi, românii, suntem nişte proşti. Hotnews, portal online care funcţionează pe sistemul “Băsescu se screme, noi ne căcăm”, vine cu dovezi ale bărbăţiei lui Băsescu, care i-a înfruntat pe unguri, Tokes şi premierul Orban, la ei în bârlog la Băile Tuşnad (din câte mai ţin minte, localitate aflată în România). Noi, românii, nu înţelegem desigur tehnicile de luptă ale lui Băsescu. El când hăhăie de fapt pune piciorul în prag. Doar că ungurii aflaţi cu el la masă nici nu făceau pe ei de frică, nici nu se hăhăiau şi ei la unison.

Este însă şi mai frapant cum generaţia de antiromâni şcoliţi în anii 1990 prin străinătate, cu burse finanţate de Soroş, ne dau acum lecţii de Revoluţie şi democraţie. Şi este şi mai frapant cu toată această şleahtă de pro-maghiari se îmbuibă cu bani publici şi plutesc în înalte sfere ale politicii şi culturii româneşti: Cristi Preda, Monica Macovei, Renate Webber, Mircea Mihăieş, Horia Roman Patapievici, Vladimir Tişmăneanu, Smaranda Enache, Cristian Pârvulescu, Marius Oprea, Andrei Oişteanu, Andrei Pipidi, Vasile Astărăstoaie, Gabriel Liiceanu, Theodor Baconski, Sever Voinescu şi lista continuă. Niciodată nu au fost aceste personaje sinistre mai vizibile, decât în era Alianţei Dreptate – Adevăr şi acum. Şi niciodată nu au fost atât de guralivi şi de nesimţiti, în afirmaţiile false pe care le lansează cu multă morgă din poziţiile nejustificat de confortabile pe care le ocupă, pe pe vremea lui Băsescu Vodă. Niciun stat din această lume nu are un preşedinte care justifică indirect instigările le violenţă şi atacurile asupra Constituţiei, prin vuvuzelele care îl înconjoară. Niciun stat în afară de România, desigur.

Şi dacă lucrurile par că se întrepătrund şi sesizaţi lupte între personajele de mai sus, nu vă lăsaţi înşelaţi. Fenomenul Piaţa Universităţii a căştigat, o dată cu alegerea ca preşedinte a lui Traian Băsescu. Şi nu vorbim aici de studenţii nevinovaţi călcaţi în picioare de mineri sau împuşcaţi de miliţienii lui Iliescu, ci de artizanii acestui fenomen, cealaltă latură a sistemului, educată pe filiera pro-europeană şi pro-maghiară pe banii evreului George Soroş. Marian Munteanu, liderul studenţilor de atunci, care se înfăşura singur în cap cu tifon şi susţinea că a fost şi el maltrat de mineri, a vrut apoi să candideze pe listele partidului lui Virgil Măgureanu. Acum e milionar în euro şi înainte de 1989 era secretar general al tinererului comunist de la Facultatea de Litere, pus acolo de Ion Coja, un alt protejat al fostului sistem. Ăştia sunt anticomuniştii şi pro-europenii lui Băsescu, doar nişte homunculi creaţi în laboratoarele de la Budapesta. Toţi foşti UTC-işti, asemeni lui Cristi Preda, sau agenţi de influenţă ai altor ţări, asemeni Smarandei Enache (în martie 1990, ofiţerii de Securitate care o urmăreau pe agenta AVO Enache au fost alungaţi din “secuime” pentru a nu sfârşi ca şi maiorul Agache, ucis cu bestialitate. Dosarele întocmite de aceştia au dispărut, dar amintirile lor, nu). Şi dacă mai îndrăzneşte vreun oengist să ne dea lecţii de democraţie şi deşteptăciune, îi sugerăm doar să se uite un pic în sus, către şeful lui de la Cotroceni, care hăhăie lipsit de orice inhibiţii sau responsabilitate.

Integral in Napocanews

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu